Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΡΟΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΛΑ;


Λάδι στη φωτιά έρχεται να ρίξει το αμερικανικό περιοδικό Globe, το οποίο με πρόσφατο δημοσίευμά του πυροδοτεί για μια ακόμη φορά τις φήμες που θέλουν τον πρίγκιπα Κάρολο και την σύζυγό του Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς να βρίσκονται ένα βήμα πριν τον χωρισμό.

Μπορεί ο Κάρολος και η Καμίλα να είναι παντρεμένοι εδώ και μόλις 5 χρόνια, από πολύ νωρίς όμως άρχισαν οι φήμες που έκαναν λόγω για έναν επικείμενο χωρισμό. Μάλιστα, όπως αναφέρει το περιοδικό, αν κάτι τέτοιο αυτή τη φορά όντως ισχύει, το ζευγάρι θα βρεθεί στη πολύ δύσκολη θέση να μοιράσουν μια περιουσία 300 εκατομμυρίων δολαρίων.

Κάρολος και Καμίλα διατηρούσαν σχέση ήδη από τον καιρό που ο πρίγκιπας ήταν παντρεμένος με την αείμνηστη πριγκίπισσα Νταϊάνα, ενώ επισημοποίησαν τον δεσμό τους όταν τα παιδιά του Καρόλου ενηλικιώθηκαν και με τη σύμφωνη φυσικά γνώμη της βασίλισσα Ελισσάβετ.

Σύμφωνα με το Globe, το διαζύγιο είναι απόφαση της Καμίλα, η οποία όπως ισχυρίζεται στενός της φίλος που μίλησε στο περιοδικό, θέλει να περνάει περισσότερο χρόνο με τα εγγόνια της, παρά να ακολουθεί τον Κάρολο στις εκάστοτε υποχρεώσεις του ανά τον κόσμο.

Τι και αν η ιστορία τους θέλει ερωτευμένους για πάνω από 35 χρόνια, μόλις 5 χρόνια χρειάστηκαν ώστε η δούκισσα της Κορνουάλης να συνειδητοποιήσει ότι η βασιλική ζωή δεν είναι αυτή που θέλει, σε αντίθεση με τον Κάρολο, ο οποίος ούτε καν σκέφτεται να κάνει το χατίρι της συζύγου του και να ζήσουν μια ήσυχη ζωή στην επαρχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου