Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

"ΦΤΩΧΕΙΑ" ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ !!!



Η οικονομική κρίση που ταλανίζει τη χώρα μας φαίνεται ότι σπρώχνει τους Έλληνες Κροίσους στην εξορία...των ελικοπτέρων και των πολυτελών σκαφών.  Για παράδειγμα, το ζεύγος Αγγελόπουλου και δη η κυρία Γιάννα, μπορεί να έκανε περικοπές στις συνεχείς δημόσιες εμφανίσεις και στα κοσμικά πάρτι της Μυκόνου, αλλά «αναγκάστηκε»  να... αυτοεξοριστεί  σε υπερπολυτελή σκάφη και υπερσύγχρονα ελικόπτερα.

Αντιλαμβανόμαστε ότι την ώρα που ο κοινός θνητός Έλληνας πολίτης βάλλεται από τα σκληρά οικονομικά μέτρα και την ανεργία, η κίνηση της Γιάννας να αγοράσει  δύο νέα σκάφη και ένα Hi tech ελικόπτερο για να ξεπεράσει το χαμό των «κοσμικών πάρτι» είναι... λογική- για τη δική της λογική.

Όπως και να έχει, η Γιάννα Αγγελόπουλου κρίση δεν κοιτά  και έδωσε με το σύζυγό της  13,5 εκατομμύρια δολάρια για να αγοράσουν ελικόπτερο. Όχι όμως όποιο κι όποιο. Αγόρασαν τη ναυαρχίδα των αιθέρων, όπως αποκάλυψε η Real News και την προσγείωσαν στο κατάστρωμα του ιδιωτικού τους σκάφος.

Πρόκειται για την πιο πολυτελή έκδοση του συγκεκριμένου τύπου ελικοπτέρου που χρησιμοποιείται από το υπουργείο Εκτάκτων Αναγκών της Ρωσίας, αλλά και από τον αμερικανικό στρατό. Η βασική του έκδοση κοστίζει περίπου 7 εκατομμύρια δολάρια και η τιμή ανεβαίνει όσο προστίθενται διάφορα «έξτρα».

Το ελικόπτερο διαθέτει καινοτόμα συστήματα πλοήγησης και φέρει την υπογραφή της Mercedes Benz, γι΄αυτό και η τιμή από τα 7 εκατομμύρια δολάρια ανέβηκε στα 13,5 εκατομμύρια! Το νέο αυτό απόκτημα της οικογένειας διαθέτει προηγμένο τεχνολογικά σύστημα ήχου και εικόνας με flat screen οθόνες για να βλέπει ταινίες η κυρία Αγγελοπούλου με την παρέα της κατά τη διάρκεια της πτήσης, ή και κάποιο τηλεοπτικό πρόγραμμα, αφού το ελικόπτερο διαθέτει ένα πληρέστατο δορυφορικό σύστημα.

Η δε καμπίνα του ελικοπτέρου είναι αρκετά ευρύχωρη, όπως και ο χώρος αποσκευών. Το ελικόπτερο μπορεί να μεταφέρει 9 επιβάτες, συν τον πιλότο, μαζί με τις αποσκευές τους- στην περίπτωση όλες lοuis vuitton. Μάλιστα, η εν λόγω ναυαρχίδα των αιθέρων ζυγίζει 3,5 τόνους, έχει μήκος 13,3 μέτρα και μπορεί να ταξιδεύει με ταχύτητα 246 χλμ/ώρα και να καλύψει απόσταση 680 χιλιομέτρων χωρίς να χρειαστεί ανεφοδιασμό!

Εκτός όμως από το ελικόπτερο, το ζεύγος Αγγελόπουλου σκέφτηκε να ολοκληρώσει τη συλλογή πολύτιμων κινητών περιουσιακών στοιχείων με την αγορά δύο ακόμα σκαφών.

Εν μέσω κρίσης και χωρίς δισταγμό... το ζεύγος  παρήγγειλε δυο υπερπολυτελή σκάφη τύπου Riva από την γνωστή και καταξιωμένη εταιρεία της Ιταλίας, τα οποία σήμερα κοστίζουν μια περιουσία, για την εξυπηρέτηση των καλεσμένων και της Γιάννας...όταν ταξιδεύει με την θαλαμηγό της. Μάλιστα, λένε (το gossip-tv.gr) ότι η Γιάννα ζήτησε τα σκαφάκια να βαφτούν εξωτερικά με το ίδιο σμαραγδί χρώμα που έχει και η θαλαμηγός της οικογένειας. Τα δυο σκάφη της εταιρείας Riva  είναι τα μοντέλα Iseo και Aquariva Super που έχουν μονοπωλήσει τα βλέμματα όλων.  Και τα δυο μαζί ανεβάζουν την τιμή πάνω από τα δέκα εκατομμύρια δολάρια!

Το ενα εκ των δύο νέων σκαφών έκανε την παρθενική του εμφάνιση στο Ιόνιο και συγκεκριμένα στο Μεγανήσι της Λευκάδας, όπου η Γιάννα πέρασε κάποιες μέρες με τον μικρό γιο της το δεύτερο 15μερο του Ιουλίου. Πάνε τα μεγαλεία της Ψαρούς και της Χρυσής Ακτής...

Υ.Γ: Η πληροφορία ότι η Γιάννα δίδασκε στον γιο της το παιχνίδι στρατηγικής «θαλαμηγοί στο Ιόνιο», ελέγχεται ως ανακριβής.

   Α.Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου