Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΣΕ ΑΝΑΜΜΕΝΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ...







Το καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του, όμως αρκετοί είναι οι παρουσιαστές που ακόμα δεν γνωρίζουν τι θα κάνουν και αν θα κάνουν κάτι την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Μία από αυτές και η Σίσσυ Χρηστίδου που μπορεί να έκανε τις διακοπές της στη Χαλκιδική, αλλά περίμενε με αγωνία ένα τηλέφωνο για να δει τι θα κάνει τον χειμώνα.

Η παρουσιάστρια είπε ότι δεν έχουν πέσει ακόμα υπογραφές και πως είναι η πρώτη φορά που τέλη Αυγούστου δεν ξέρει αν θα κάνει κάτι στην tv.

Στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα βρίσκεται και η Ναταλία Γερμανού.

«Δεν έχω να σας πω κάτι αυτή τη στιγμή. Όταν θα έχω να σας πω, θα είστε οι πρώτοι που θα το μάθετε, αυτό είναι σίγουρο», είπε το Ναταλάκι, αλλά μια αγωνία διακρινόταν στο βλέμμα της.

Θολό το τοπίο και για την Ευγενία Μανωλίδου που μπορεί πέρσι να μαγείρευε στα πλατό του Master Chef, αλλά φέτος την βλέπουμε να ξεδιπλώνει το μαγειρικό της ταλέντο μόνο στην… κουζίνα της.

Η λίστα των παρουσιαστών που δεν ξέρουν τι θα κάνουν του χρόνου μεγαλώνει, με την Έλενα Παπαβασιλείου να βρίσκεται και αυτή μέσα. Μπορεί να γύρισε από τις διακοπές της, αλλά τα επαγγελματικά της είναι στον αέρα.

ΠΗΓΗ: star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου