Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Υπεύθυνη ενημερωτικών εκπομπών η Λαμπίρη;







Όπως γράφει η Espresso, μια πρόταση - έκπληξη περίμενε την Χριστίνα, όσο η ίδια έλειπε σε διακοπές. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, το κανάλι προτείνει στην παρουσιάστρια τη θέση της υπεύθυνης όλων των ενημερωτικών εκπομπών. Κάτι που αν επαληθευθεί, αναμένουμε να δούμε με μεγάλο ενδιαφέρον. Αν η Χριστίνα Λαμπίρη δεχτεί τις νέες της αρμοδιότητες, θα πάρει τη θέση της Μάρθας Λογοθέτου, η οποία με τη σειρά της θα αναλάβει διευθύντρια παραγωγής μετά τον αιφνίδιο θάνατο του Μιχάλη Φλωριώτη.

Η προαγωγή της παρουσιάστριας ήταν τα καλά νέα για εκείνη. Τα άσχημα είναι ότι το "Super Star" ολοκληρώνει την εννιάχρονη τηλεοπτική του διαδρομή και τη θέση του παίρνει μια εντελώς καινούρια εκπομπή. Η Νικολέττα Ράλλη από το MAD, φαίνεται πως έχει ήδη κάνει τα πρώτα της δοκιμαστικά, ενώ στο πλευρό της, όπως όλα δείχνουν θα βρεθούν ο Γιάννης Σπαλιάρας και ο Στάθης Παπούλιας.

Να σημειωθεί, πως στις υποχρεώσεις της Χριστίνας Λαμπίρη είναι και η παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων ένα Σαββατοκύριακο τον μήνα. Τα υπόλοιπα τρία θα παρουσιάζουν η Ελεονώρα Μελέτη, η Ελένη Τσαγκά και ο Παναγιώτης Στάθης.
zappit.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου