Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Ο..."σκηνοθέτης" Γιάννης Μιχελάκης








«Πρόβα πρωθυπουργού» σχεδιάζει να κάνει ο Αντώνης Σαμαράς στη φετινή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Με την παρουσία του στη συμπρωτεύουσα και τις θέσεις που θα αναπτύξει, για την ανάκαμψη της οικονομίας, αλλά και τη συνολική προοπτική της χώρας για το μέλλον, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στοχεύει να δείξει ότι αποτελεί την αξιόπιστη εναλλακτική λύση που αναζητεί η κοινωνία, απογοητευμένη από το ΠΑΣΟΚ.
Το επιτελείο του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας δίνει μεγάλη έμφαση στην εμφάνιση του Αντώνη Σαμαρά στη Θεσσαλονίκη, καθώς οι θέσεις του για την οικονομία έχουν δικαιωθεί, και οι δημοσκοπήσεις που διενεργούνται τους τελευταίους μήνες δίνουν στη ΝΔ σαφές προβάδισμα απέναντι στο ΠΑΣΟΚ, και μάλιστα με αυξητικές τάσεις.

Κεντρικό ρόλο αναμένεται να διαδραματίσει ο Γιάννης Μιχελάκης, σημερινός εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, καθώς η πλούσια εμπειρία του από το ραδιόφωνο και, κυρίως, την τηλεόραση, του δίνει την ευχέρεια να «σκηνοθετήσει» οπτικά την εμφάνιση του Αντώνη Σαμαρά, και να ενδυναμώσει με τις κατάλληλες εικόνες το μήνυμα που επιθυμεί να μεταφέρει στην ελληνική κοινωνία ο Πρόεδρος της ΝΔ.

Πηγη: statesmen.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου