Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣΕ Η ΕΥΑ ΚΑΪΛΗ







Εδώ και δύο χρόνια η Εύα Καϊλή δεν έκρυβε τον έρωτά της με τον νεαρό εφοπλιστή Πασχάλη Διαμαντίδη, δηλώνοντας πως στο πλάι του διένυε την καλύτερη φάση της ζωής της. Φέτος το καλοκαίρι, τα πράγματα άλλαξαν για τη βουλευτή Θεσσαλονίκης που τη βρήκε μόνη να κάνει διακοπές σε Σαρδηνία, Πάτμο και Χαλκιδική.

Σύμφωνα με το ένθετο της εφημερίδας «Real News», «Real Life», το ζευγάρι από την αρχή είχε μια εκρηκτική σχέση, αλλά το τελευταίο διάστημα οι καβγάδες ήταν έντονοι, καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δύο δεν τους επέτρεπαν να αφιερώσουν στη σχέση τους τον απαραίτητο χρόνο, με αποτέλεσμα τη συχνή δημιουργία παρεξηγήσεων.

Η τελευταία τους, όμως, διαμάχη ήταν κάτι παραπάνω από εκρηκτική. Άνθρωπος από το περιβάλλον του ζευγαριού δήλωσε στην εφημερίδα: «Μετά από δύο χρόνια σχέσης, και μάλιστα τόσο παθιασμένης όπως ήταν η δική τους, σκέφτεσαι αν πρέπει να προχωρήσεις σε κάτι πιο σοβαρό ή αν είναι καλύτερα να χωρίσεις. Η Εύα και ο Πασχάλης τελικά αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη σχέση τους. Υποσχέθηκαν, όμως, ο ένας στον άλλο να μείνουν φίλοι».

Σύμφωνα με την εφημερίδα που επικαλείται την εν λόγω μαρτυρία, ο χωρισμός τους προέκυψε από τις διαφορετικές προτεραιότητες που είχαν ο καθένας για τη ζωή του. Ο 27χρονος εφοπλιστής επιθυμεί να δώσει βάρος στις δραστηριότητές του στον χώρο της ναυτιλίας, ενώ η Εύα Καϊλή στην πολιτική της καριέρα. Ο χωρισμός τους έγινε οριστικός στα τέλη Ιουλίου όταν η νεαρή βουλευτής επέστρεψε από το ταξίδι της στη Σαρδηνία όπου πήγε με τη μητέρα της, στη συνέχεια σειρά είχε η Πάτμος και η Χαλκιδική, όπου η Εύα Καϊλή εθεάθηκε μόνη και φανερά αδυνατισμένη.


Πηγή: Real/Yupi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου