Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ...







Ήταν ζήτημα χρόνου να οδηγηθούμε εδώ. Ο εισαγγελέας που είναι αρμόδιος για την υπόθεση του Ντομινίκ Στρος-Καν θα ζητήσει την Τρίτη από το δικαστή να παύσει κάθε δίωξη σε βάρος του πρώην επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ)
Αυτό τουλάχιστον ανέφερε χθες σε αποκλειστικό της δημοσίευμά η ταμπλόιντ εφημερίδα "Νιού Γιόρκ Ποστ".

Σήμερα ο Ουίλιαμ Τέιλορ ένας από τους συνηγόρους του Ντομινίκ Στρος-Καν δήλωσε πως ο πελάτης του και ο ίδιος είναι αισιόδοξοι για την έκβαση της υπόθεσης.

"Είμαστε και οι δύο αισιόδοξοι. Ελπίζει (ο Στρος-Καν) ότι θα γλυτώσει από τον εφιάλτη που ζει από τις 14 Μαΐου", τόνισε ο Τέιλορ σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Le Parisien.

Σε ερώτηση σχετικά με την ιατρική έκθεση που κάνει λόγω για βιασμό της νεαρής γυναίκας, ο Τέιλορ επιμένει πως "η έκθεση αυτή δεν αποδεικνύει πως η Ναφισάτου Ντιαλό τραυματίστηκε στην διάρκεια της σεξουλικής επίθεσης" για την οποία κατηγορούν τον Στρος-Καν .

"Τα τραύματά της στο ώμο δεν έχουν διαγνωστεί ιατρικά και οι κοκκινίλες στα γεννητικά όργανα μπορεί να προήλθαν από σεξουαλική επαφή που είχε τις προηγούμενες ημέρες, από ερεθισμό ή μόλυνση", επισήμανε ο συνήγορος του πρώην γενικού διεθυντή του ΔΝΤ.

Ο εισαγγελέας Σάιρους Βανς που έχει αναλάβει την υπόθεση Στρος-Καν θα έχει σήμερα συνάντηση με την καμαριέρα από την Γουινέα και αυτό μπορεί να σημαίνει πως μέρος ή το σύνολο των κατηγοριών εναντίον του Στρος-Καν είναι πιθανό να αποσυρθεί.

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου