Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Η ΣΤΑΜΑΤΕΡΗ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ STAR





Μπορεί η Μαρία Σταματέρη να μην κάνει την εκπομπή «Επτά» την ερχόμενη σεζόν, αλλά δεν θα μείνει εκτός τηλεοπτικής στέγης. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα συνεχίσει να είναι στο Star - και μάλιστα στο κεντρικό δελτίο.
Η παρουσιάστρια που έχει συναντήσει τα μεγαλύτερα ονόματα της εγχώριας showbiz εντός και εκτός πλατό, πότε με το επιτυχημένο «Gala» και πότε με το «Επτά», θα είναι μέρος του κεντρικού δελτίου με τον Αιμίλιο Λιάτσο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μαρία Σταματέρη δεν μπαίνει σε έναν ξένο χώρο αφού είχε ξεκινήσει από την ενημέρωση και τα τελευταία πέντε χρόνια ήταν στην ψυχαγωγία με lifestyle εκπομπές που είχαν συζητηθεί. Τώρα λοιπόν, μετά τις καλοκαιρινές διακοπές και με την έναρξη της χειμερινής σεζόν θα εκπλήξει για άλλη μία φορά τους τηλεθεατές.

Επιστρέφει δυναμικά κάνοντας μεγάλες συνεντεύξεις σε δυνατά ονόματα καλλιτεχνών, αλλά και πρόσωπα της showbiz που έχουν απασχολήσει την επικαιρότητα. Η Μαρία Σταματέρη ετοιμάζεται να μπει δυναμικά ξανά στην ενημέρωση αφού θα έχει διπλό ρόλο.

Από τη μία οι συνεντεύξεις και από την άλλη, όπως μαθαίνουμε, θα έχει και ζωντανή σύνδεση σε μια ενότητα δική της, κάτι σαν στήλη, που θα ξεκινήσουν να το οργανώνουν με την επιστροφή τους στο κανάλι της Κηφισιάς. Και μπορεί τώρα να απολαμβάνει τις τελευταίες μέρες των διακοπών της, όμως έχει μεγάλη όρεξη για να μπει και πάλι σε αυτό που γνωρίζει πολύ καλά όσο κανείς άλλος, το lifestyle και τα καλλιτεχνικά δρώμενα. Είναι από τα πρόσωπα που αγαπούν τη δουλειά τους και αυτό βγαίνει και στον τηλεοπτικό φακό κερδίζοντας έτσι την προτίμηση του κοινού. Λίγες μέρες έμειναν για να δούμε την πρεμιέρα της στο νέο της πόστο και την επιστροφή της στην ενημέρωση μέσα από μια glamorous ματιά.

πατριοτικοσλογοσ.βλογσποτ.ψομ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου