Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ ΜΠΟΥΛΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΡΩΪΝΟ ΤΟΥ ΑΝΤ1




Ε ναι ,λοιπόν, ακόμα ένα... σήριαλ του φετινού καλοκαιριού φαίνεται πως φτάνει στο τέλος του ! Ε ναι ,λοιπόν, το σήριαλ για το ποιος θα αναλάβει την σκυτάλη της παρουσίασης στην καθημερινή, πρωινή, ψυχαγωγική ζώνη του ΑΝΤ1, ετοιμάζεται να ρίξει αυλαία και μάλιστα με... happy end !

Και γιατί σας το λέω αυτό; Γιατί ο επιμένων νικά και οι Αντεννικοί κατάφεραν επιτέλους τον Χρήστο Φερεντίνο να τους πει το μεγάλο και οριστικό "ναι" και να είναι όντως ο παρουσιαστής εκείνος που μαζί με τον Γιώργο Παπαδάκη θα δώσουν σάρκα και οστά στο νέο και πολυσυζητημένο πρωινό, που αποφάσισαν φέτος να δημιουργήσουν οι άνθρωποι του καναλιού του Αμαρουσίου, στήνοντας ουσιαστικά εξ ΄αρχής την πρωινή τους ζώνη και τολμώντας να αλλάξουν τηλεοπτικές συνήθειες ετώ, ή μάλλον... δεκαετιών, όπως ήταν το "Καλημέρα Ελλάδα" !

Ναι, ο Χρήστος αποφάσισε να γίνει... πρωινός τύπος και να βουτήξει για πρώτη φορά στην τηλεοπτική ιστορία του, στα βαθιά νερά του καθημερινού. Ο γνωστός παρουσιαστής, εννοείται πως θα είναι εκείνος που θα έχει το γενικό πρόσταγμα από τις 10.00 το πρωί και μέχρι τη 1.00 το μεσημέρι, άσχετα με το γεγονός, ότι τελικά οι Αντεννικοί, αποφάσισαν να τον πλαισιώσουν με δύο νέες παρουσίες, στην προσπάθειά τους να δημιουργήσουν μία νεανική παρέα που θα επιχειρεί να μας φτιάχνει το κέφι κάθε πρωί !

Και παρά το γεγονός ότι σήμερα όλη μέρα γίνεται ιδιαίτερος ντόρος ότι δίπλα στον Χρήστο θα είναι η Σίσσυ Χρηστίδου μαζί με την Κατερίνα Ζαρίφη, αυτή είναι μία είδηση που δεν ισχύει ακριβώς έτσι... Σύμφωνα με τις πληροφορίες η σύνθεση του πρωινού κλείδωσε και είναι άλλη...

Ποια θα είναι ,λοιπόν, τα πρόσωπα δίπλα στον Χρήστο που θα μας λένε "καλημέρα" ; Από την μία μεριά θα είναι όντως η Σίσσυ Χρηστίδου, ενώ από την άλλη θα βλέπουμε την Νάντια Μπουλέ ! Ναι, η Νάντια μετά την καλοκαιρινή της παρουσία στο "Elatte", θα συνεχίσει κάθε πρωί να βρίσκεται στους δέκτες μας !

Φερεντίνος, Χρηστίδου και Μπουλέ είναι η σύνθεση του νέου πρωινού του ΑΝΤ1, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Οι υπογραφές ακόμα δεν έχουν πέσει, αλλά μέχρι το τέλος της εβδομάδες, το αργότερο αρχές της επόμενης, θα γίνει κι αυτό.

Μόλις δε τακτοποιηθεί και τυπικά το θέμα της παρουσίασης της εκπομπής, οι άνθρωποι του καναλιού θα αρχίσουν να τρέχουν, προκειμένου να δημιουργήσουν και να στήσουν όλη την υπόλοιπη μορφή της. Βλέπετε, ο χρόνος έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα, μιας και το κανάλι θέλει η... fresh του ζώνη, να βγει στον αέρα στα μέσα του Οκτώβρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου