Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΟΙΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΕΣ ΤΟΥ Alpha ΚΑΘΠΝΤΑΙΟ ΣΤΑ ... ΚΑΡΦΙΑΑν και μέχρι πέρυσι τέτοιες μέρες είχαν αποφασιστεί τα προγράμματα των σταθμών, εντούτοις φέτος με τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν στην τηλεόραση, το τοπίο είναι ακόμα θολόενώ αρκετοί παρουσιαστές δεν ξέρουν ακόμα αν θα βγουν στον αέρα. Αυτό μάλιστα που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση (και… ανησυχία για το τι πρόκειται να συμβεί στο μέλλον) είναι ότι ακόμα και πετυχημένες –βάσει τηλεθέασης- εκπομπές είναι ακόμα στο… πορτοκαλί καθώς οι υπεύθυνοι των σταθμών δεν τους έχουν δώσει το πράσινο φως. Σε αυτήν την κατηγορία λοιπόν ανήκουν τρεις εκπομπές του Alpha με τις παρουσιάστριές τους να κάθονται… στα καρφιά περιμένοντας εναγωνίως να μάθουν από τη διοίκηση του καναλιού της Κάντζας αν θα βγουν φέτος στον αέρα.

Η πρώτη εκπομπή είναι το «Μες στην καλή χαρά» που σημείωσε ιδιαίτερα καλές και υψηλές τηλεθεάσεις για τον Alpha. Παρ’ όλα αυτά η Ναταλία Γερμανού αλλά και οι υπόλοιποι συντελεστές της εκπομπής δεν γνωρίζουν αν θα βγουν φέτος στον αέρα. Στην ίδια μοίρα είναι και η εκπομπή «Πάνω στην ώρα» που μπορεί να μην σημείωνε υψηλές τηλεθεάσεις αλλά ήταν από τις πιο χαμηλές σε κόστος εκπομπές του Alpha.

Ωστόσο, κανείς δεν γνωρίζει ακόμα αν ο Σπύρος Λάμπρου και η Έλενα Παπαβασιλείου θα βρεθούν (μαζί ή χωριστά) στο πλατό της πρωινής εκπομπής. Βέβαια, ο Λάμπρου εργάζεται στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού όπως έκανε άλλωστε και πριν βρεθεί στην παρουσίαση της εκπομπής. Σύμφωνα όμως, με έγκυρες πληροφορίες , στην ίδια αβεβαιότητα βρίσκονται και οι συντελεστές της εκπομπής «Κους κους το μεσημέρι».

Οι γερμανοί διοικούντες του Alpha δεν έχουν αποφασίσει αν η Κατερίνα Καραβάτου και η παρέα της θα συνεχίσουν την εκπομπή ή στη θέση τους για λόγους οικονομίας θα προβάλλουν κάποια σειρά σε επανάληψη ή κάποια φτηνότερη εκπομπή από το εξωτερικό. Μπορεί λοιπόν η Κατερίνα Καραβάτου στην προσωπική της ζωή να διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της καθώς μέσα στο μήνα θα γεννήσει αλλά είναι λογικό να είναι ανήσυχη για το επαγγελματικό της μέλλον.

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες οι τελικές αποφάσεις από τη διοίκηση του Alpha θα οριστικοποιηθούν μέσα στην επόμενη βδομάδα και αφού πρώτα μελετήσουν τα κόστη των προγραμμάτων. Έτσι, τις επόμενες μέρες η Κατερίνα Καραβάτου και η Έλενα Παπαβασιλείου θα παραμένουν αβέβαιες για το τι θα κάνουν την επόμενη σεζόν ενώ τουλάχιστον η Ναταλία Γερμανού, μπορεί να κινδυνεύει να μην είναι «Μες στην καλή χαρά» αλλά τουλάχιστον θα συνεχίσει –με τις έως τώρα τουλάχιστον αποφάσεις- να παρουσιάζει το «Chart Show».

Γρηγόρης Μελάςnewsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου