Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

"ΑΡΠΑΧΤΗΚΑΝ" ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΛΟΒΕΡΔΟΣ-ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ









Δεν προλαβαίνουν να ανοίγουν τα “μέτωπα” μεταξύ των υπουργών. Μετά την αντιπαράθεση Ρέππα – Ραγκούση στο χθεσινό υπουργικό προέκυψε και κόντρα Μαριλίζας – Λοβέρδου.
Ο υπουργός Υγείας είχε έντονο διάλογο με την αναπληρώτρια υπουργό Εξωτερικών και πρώην υπουργό Υγείας, σύμφωνα με το Έθνος. Αιτία η εξαγγελία Λοβέρδου πως οι πανεπιστημιακοί γιατροί θα μπορούν να διατηρούν εκτός ΕΣΥ ιδιωτικά ιατρεία και ότι λόγω του μεγάλου αριθμού γιατρών δεν πρόκειται να γίνουν προσλήψεις για να καλυφθούν κενά σε περιφερειακά νοσοκομεία.

Η κ. Ξενογιαννακοπούλου εξέφρασε τη διαφωνία της με ρυθμίσεις για να εισπράξει την έντονη απάντηση από τον Ανδρέα Λοβέρδο ότι “εγώ έτσι μιλάω και εγώ έχω την ευθύνη της Υγείας”. “Ναι προφανώς έχεις εσύ τώρα την ευθύνη της Υγείας αλλά εδώ είναι υπουργικό συμβούλιο και θα πω την άποψή μου” ανταπάντησε η κ. Ξενογιαννακοπούλου την οποία υποστήριξαν οι κ. Παπαϊωάννου, Παπουτσής και η Φώφη Γεννηματά.

“Θα το δούμε παραπάνω το θέμα και θα το αξιολογήσουμε” δήλωσε ο πρωθυπουργός σύμφωνα με το Έθνος, για να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Όλα αυτά στον απόηχο της κόντρας μεταξύ του νυν και του πρώην υπουργού Μεταφορών για το θέμα της απελευθέρωσης των επαγγελμάτων. Ο Γιάννης Ραγκούσης έφτασε σε σημείο να είναι έτοιμος να υποβάλει παραίτηση μετά την ανακοίνωση του Δημήτρη Ρέππα, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit, και χρειάστηκε η παρέμβαση Μόσιαλου για να αλλάξει γνώμη.



newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου