Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Ο "κρυφός" γάμος της Γεωργιάννας Νταλάρα


Σε μπελάδες φαίνεται πως έχει βάλει τους επώνυμους γονείς της η νεαρή Γεωργιάννα Νταλάρα, αφού μετά τα όσα είχαν διαρρεύσει στον Τύπο για την εγκυμοσύνη (;) της μοναχοκόρης τους, τώρα στις φήμες προστίθενται και ένας κρυφός...γάμος.

Η 20χρονη κόρη του Γιώργου και Άννας Νταλάρα διατηρεί εδώ και αρκετό καιρό σχέση με τον Μίλτο Σωτηριάδη, γιο του σκηνοθέτη Βαγγέλη Θεοθωρόπουλου και της μεταφράστριας Κοραλίας Σωτηριάδη.

Το ερωτευμένο ζευγάρι πέρασε τις φετινές καλοκαιρινές του διακοπές στην Αντίπαρο, όπου οι γονείς της Γεωργιάννας διατηρούν δύο εξοχικές κατοικίες εκεί.

Όπως ανεφέρει το περιοδικό Hello, τα δύο νεαρά παιδιά αποφάσισαν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου, κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στο αγαπημένο τους νησί.

Δεν γνωρίζουμε εάν πρόκειται για μία απόφαση στιγμής ή εάν τα δύο παιδιά είχαν αποφασίσει εδώ και καιρό να προβούν εις γάμου κοινωνία.

Σύμφωνα πάντως με πηγές του εβδομαδιαίου περιοδικού, οι ίδιοι ανακοίνωσαν στις οικογένειές τους το ευτυχές γεγονός του γάμου τους την επόμενη μέρα, προκειμένου να αποφύγουν τις αντιδράσεις τους.




newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου