Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Ο ΠΑΥΛΟΣ ΧΑΪΚΑΛΗΣ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΣΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ !!!


Από το σανίδι στο πάλκο ο Παύλος Χαϊκάλης! Ο δημοφιλής ηθοποιός πιάνει το μικρόφωνο και ετοιμάζεται να εντυπωσιάσει με τις φωνητικές του ικανότητες.

Πρόκειται για συνεργασία-έκπληξη, αφού έπειτα από πολλά χρόνια ο Παύλος Χαϊκάλης θα ανέβει και πάλι σε μουσική σκηνή για να ξεδιπλώσει και το φωνητικό του ταλέντο. Σύμφωνα με το gossip-tv, μετά τις παραστάσεις στο θέατρο όπου θα εμφανίζεται με την Κάτια Δανδουλάκη στο έργο «Να ζει κανείς ή να μη ζει», ο λαοφιλής καλλιτέχνης θα... φεύγει «καρφί» για τις «Δραχμές», ένα χώρο στην πλατεία Αμερικής που θα φιλοξενεί τα Παιδιά από την Πάτρα-που σημειωτέον ενώθηκαν ξανά έπειτα από δεκαπέντε χρόνια- αλλά και την Ελένη Φιλίνη, η οποία ευθύνεται για τη φετινή στροφή του Παύλου Χαϊκάλη.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Παύλος εμφανίζεται στο πάλκο. Η ιδέα να ενταχθεί στο σχήμα ήταν της Ελένης Φιλίνη και τη βρήκαμε θαυμάσια. Με τον Παύλο είμαστε φίλοι, αφού και αυτός κατάγεται από την Πάτρα, οπότε είχαμε επαφές από τα νιάτα μας. Πρέπει να σας πω πως ο Παύλος διαθέτει σπουδαία φωνή» λέει ο Χρήστος Παπαδόπουλος εξηγώντας πώς προέκυψε η συνεργασία με τον ηθοποιό.

Όσον αφορά την Ελένη Φιλίνη, τα τελευταία χρόνια εμφανίζεται σε μουσικά σχήματα αποδεικνύοντας πως εκτός από το υποκριτικό ταλέντο διαθέτει και πολύ καλή φωνή. Αλλωστε, ήταν κάτι που απέδειξε και στο «Just the 2 of us» του Mega. Έτσι, στις 23 Σεπτεμβρίου, στις πρώην «Χάντρες» στην πλατεία Αμερικής και νυν «Δραχμές», ο Παύλος Χαϊκάλης, η Ελένη Φιλίνη και τα Παιδιά από την Πάτρα θα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, ενώ οι τιμές θα είναι πολύ προσιτές για τον κόσμο.
«Το μαγαζί θα λέγεται πλέον “Δραχμές”, και όχι τυχαία» δηλώνει η Ελένη Φιλίνη και συμπληρώνει: «Έχουμε φτιάξει ένα πολύ ωραίο σχήμα και στόχος μας είναι να περνάει καλά ο κόσμος πληρώνοντας λίγα χρήματα. Εκτός από τα Παιδιά από την Πάτρα, θα τραγουδάμε και ο Παύλος κι εγώ. Δεν πρόκειται για μουσική παράσταση, αλλά για κανονικό πρόγραμμα και ενδιάμεσα θα κάνουμε λίγο σάτιρα για την κατάσταση που βιώνουμε στη χώρα μας».


newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου