Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ... ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΣΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΝΑΞΟΥ

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου (03/9) σε νυχτερινό κέντρο της Νάξου. Η μη δημοσίευση του μέχρι σήμερα συνέβαλε στο να πέσουν οι τόνοι, να μην δημοσιοποιηθεί το ζήτημα και λάβει διαστάσεις και κυρίως να μην υποβληθούν μηνύσεις καθώς εδώ στο ''ήσυχο'' νησί μας είμαστε όλοι λίγο-πολύ γνωστοί και φίλοι!



Η δημοσίευση του περιστατικού σήμερα το πρωί από τοπική εφημερίδα (έστω και χωρίς ονόματα) σπάει την ομερτά.
Σήμερα το απόγευμα άλλωστε, μας ήρθε με e-mail και η άποψη των συμμετεχόντων στο συμβάν την οποία θα διαβάσετε παρακάτω ...
Τι συνέβη ...

Πρώην υπουργός των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ με την παρέα του διασκεδάζει σε γνωστό μαγαζί-ρεμπετάδικο με ζωντανή μουσική στην πόλη της Νάξου, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου προς Κυριακή.
Γύρω στις 03.30 παρέα 4-5 ντόπιων νεαρών (αποτελούμενη από αγόρια και κοπέλες) μπαίνει στον ίδιο χώρο, ο οποίος είναι γεμάτος κόσμο.
Λίγο αργότερα ένας εκ των νεαρών της παρέας αντιλαμβάνεται την παρουσία του πρώην υπουργού, πλησιάζει στο τραπέζι που διασκέδαζαν και απευθύνεται προς εκείνον σε έντονο ύφος :
''η παρουσία σας σε αυτό τον χώρο, την ώρα που συμβαίνουν όλα αυτά στη χώρα μας, είναι προκλητική, να ξέρετε ότι είστε ανεπιθύμητος, καλύτερα να τα μαζέψετε και να φυγετε'' !
Ο πρώην υπουργός λόγω και της δυνατής μουσικής ... μάλλον δεν ακούει καλά, χαμογελάει στον νεαρό και προτείνει το χέρι για χειραψία ...
Ο νεαρός τραβιέται προς τα πίσω εκνευρισμένος, (αρνούμενος φυσικά την χειραψία) και απομακρύνεται απ' το τραπέζι του πρώην υπουργού.
Λίγη ώρα αργότερα και ενώ το κέφι έχει ανάψει για τα καλά και ο πρώην υπουργός έχει ρίξει τις ζεϊμπεκιές του ο ίδιος νεαρός ξαναπλησιάζει και επαναλαμβάνεται το ίδιο ακριβώς σκηνικό ...
''Καλα, δεν ντρέπεστε καθόλου ; δεν καταλαβαίνεται ότι η συμπεριφορά σας είναι προκλητική ; πρώτα ξεπουλήσατε την Ελλάδα και τη ζωή μας και τώρα το γλεντάτε;'' ... και αποχωρεί, ψάλλοντας τον πανηγυρικό της ημέρας προς τον πρώην υπουργό και την παρέα του ... #ς;ι!ΧΧΧ@"?>~*** !
Έξω φρενών πλέον ο νεαρός πάει στην παρέα του (οι οποίοι μέχρι τότε δεν είχαν καν αντιληφθεί την παρουσία του πρώην υπουργού) και τους ζητάει να αποχωρήσουν απ' το μαγαζί γιατί ... ''εδώ γλεντάνε οι ΠΑΣΟΚοι'' και ξεκινά πρώτος προς την πόρτα.
Και εκεί που φαίνεται η ένταση να εκτονώνεται ... μέλος της παρέας του πρώην υπουργού θιγόμενος από ένα (προσβλητικό) σχόλιο προς την (παρούσα) σύζυγο του, ξεκινά να διαπληκτίζεται λεκτικά με την παρέα που ετοιμάζεται να αποχωρήσει, ενώ και ο πρώην υπουργός φανερά εκνευρισμένος έχει σηκωθεί και φωνάζει στον νεαρό ... ''γύρνα πίσω αδελφούλα, έλα εδώ να μου τα πεις'' ! Οι λεκτικοί προς το παρόν διαπληκτισμοί καλά κρατούν ώσπου ... μια κοπέλα της παρέας φτύνει τον πρώην υπουργό και η προσπάθεια της να πετάξει απ' το κεφάλι του την τραγιάσκα που φορούσε καταλήγει σε χαστούκι ...
Έξαλλος ο πρώην υπουργός πιάνει την κοπέλα απ' τα μαλλιά (και σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες) την χαστουκίζει!
Εκεί βέβαια αρχίζει ... το πανηγύρι με τον πρώτο νεαρό να επιστρέφει, τις παρέες να γίνονται μαλλιά-κουβάρια και τις μπουνιές τις κλωτσιές και τις σφαλιάρες να πέφτουν βροχή εκατέρωθεν !
Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, η κατάσταση εκτονώνεται και ο καυγάς σταματά. Λίγο μετά, φθάνει και η αστυνομία που στο μεταξύ έχει ειδοποιηθεί και οδηγεί τους νεαρούς στο αστυνομικό τμήμα για εξακρίβωση, αφού τελικά δεν υπεβλήθησαν μηνύσεις ...

ΥΓ naxos 365. Τα παραπάνω βασίζονται σε περιγραφές 3 αυτοπτών μαρτύρων και του πρωταγωνιστή του επεισοδίου απ' την μεριά της παρέας των νεαρών. Δεν έχουμε δηλ. την άποψη της πλευράς του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ.

Πηγή: naxos365.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου