Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

ΒΑΓΓΕΛΗ ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΟΥΜΕ ...

Μέχρι σήμερα ξέραμε ότι εργαζόμασταν για να ζούμε. Από τούδε και στο εξής εργαζόμαστε για να φορολογούμαστε. Όσον αφορά τη διαβίωση των πολιτών κανένας πλέον υπουργός ή βουλευτής δεν ασχολείται. Τους ακούμε όλους να αντιδρούν προτάσσοντας «κόκκινες γραμμές» και άλλα τέτοια... πράσινα άλογα και μεταξωτές κορδέλες αφού τις κρίσιμες ώρες των αποφάσεων δεν είναι συνεπής σε όσα διατυμπανίζουν σε τηλεοράσεις, ραδιόφωνα και εφημερίδες.


Αυτή είναι η νέα λογική της κυβερνητικής πολιτικής η οποία πλέον δείχνει ότι ξεπερνά κάθε μέτρο και κάθε λογική. Κάθε ημέρα που περνά η καμπάνα νέων μέτρων χτυπά στο πορτοφόλι και την τσέπη των πολιτών. Από σήμερα όμως κάθε συνέχεια αφαίμαξης θα ακουμπά και το εισόδημα που «τυχόν» θα αποταμιεύουν οι φορολογούμενοι.

Το κυρίαρχο κοινό αίσθημα μπορεί να περιγραφεί με τις λέξεις απόγνωση και τρόμο για την επόμενη ημέρα. Κι αυτό γιατί ενώ ακούμε ολοένα και νέα μέτρα δεν έχουμε μάθει πότε επιτέλους αυτά θα σταματήσουν να ανακοινώνονται. Το μόνο που δια στόματος Ευάγγελου Βενιζέλου δεν έχει λάβει το «ναι » της... πλειοψηφίας των 154 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ είναι το να φορολογούμαστε επειδή υπάρχουμε. A.Π.
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου