Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

ΓΙΑΤΙ "ΑΝΑΨΕ" Η ΠΙΠΙΛΗ ;


Οργισμένη και αγανακτισμένη δήλωσε σήμερα στους δημοσιογράφους η Φωτεινή Πιπιλή. Τι είχε συμβεί; Έλαβε μια πρόσκληση, όπως και άλλοι 10 βουλευτές για σύσκεψη σε προκαθορισμένη αίθουσα (168), του Ελληνικού Κοινοβουλίου, από… τον Αντιπεριφερειάρχη Ηλείας, κ. Χαράλαμπο Καφύρα.

Μόλις είδε η κ. Πιπιλή ποιός στέλνει την πρόσκληση έστειλε αμέσως καταγγελία στον Πρόεδρο της Βουλής, κ. Φίλιππο Πετσάλνικο, με την οποία του κατήγγειλε το γεγονός, ζητώντας του έρευνα για το πως έγινε αυτή η προσβλητική για τους θεσμούς ενέργεια όπως ανέφερε και την ακύρωση, σε αίθουσα της βουλής, ανάλογης σύσκεψης.

Μάλιστα οπως είπε η Βουλευτης της ΝΔ ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας είναι κατηγορούμενος- υπόδικος για εξ αμελείας πρόκληση των καταστρεπτικών πυρκαγιών του Αυγούστου του 2007 και για ανθρωποκτονία εξ αμελείας 36 ανθρώπων.

Και όπως τονίζει η κ. Πιπιλή ο ίδιος τολμάει να καλεί με έγγραφό του Βουλευτές να μετάσχουν σε σύσκεψη πρωτοβουλίας του, προκειμένου όπως πιστεύει η Βουλευτής να τους χρησιμοποιήσει στον υπερασπιστικό του φάκελο για τη δίκη που έχει οριστεί σε μερικές ημέρες.
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου