Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Νύχια : Βρες το χρώμα που σου ταιριάζει


Το πιθανότερο είναι πως αυτή τη στιγμή η επιδερμίδα σου έχει ακόμα ένα «υγιές» ηλιοκαμένο χρώμα. Μπορείς, λοιπόν, να παίξεις με τα χρώματα στο μανό ανάλογα με τη διάθεσή σου.

Είναι σημαντικό, όμως, να γνωρίζεις ότι υπάρχουν διάφοροι παράμετροι που πρέπει να λάβεις υπόψη σου για να είναι το αποτέλεσμα στα χέρια σου άψογο και να σου ταιριάζει απόλυτα:

Τα απαλά μπεζ, ροζ και γκρι είναι καλή επιλογή για κάθε μήκος νυχιών, ακόμα και για τα πολύ κοντά. Επίσης είναι ιδανική λύση εάν δεν έχεις χρόνο να τα φροντίζεις συνέχεια επειδή τα ξεφλουδίσματα δεν είναι άμεσα εμφανή όπως στα σκούρα χρώματα. Το πλεονέκτημα που έχουν αυτές οι αποχρώσεις είναι ότι απλώνονται εύκολα και στεγνώνουν πιο γρήγορα.

Το κοραλί και το πορτοκαλί εναρμονίζονται τέλεια με τη μαυρισμένη επιδερμίδα. Είναι φωτεινές και αισιόδοξες αποχρώσεις.

Το κόκκινο «γράφει» υπέροχα σε όλες τις αποχρώσεις επιδερμίδας και στην κυριολεξία απογειώνει τα περιποιημένα χέρια. Είναι το must χρώμα για κάθε εποχή.

Τα σκούρα καφέ και μπορντό απαιτούν νεανικά, λεπτά χέρια, καθώς κάνουν ιδιαίτερα ορατές τυχόν ατέλειες. Οι σκούρες αποχρώσεις θέλουν επιδεξιότητα στην εφαρμογή γι' αυτό εάν βάφεις τα νύχια μόνη σου για πρώτη φορά, επίλεξε μία πιο ανοιχτή απόχρωση.










πηγή: myself.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου