Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Ο ΝΙΝΟ ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ




Πρόταση γάμου στην κόρη του καπετάνιου Γιώργου Βαρδινογιάννη, Χρυσή Bαρδινογιάννη έκανε πριν λίγες μέρες ο γνωστός τραγουδιστής Νίνο Ξιπολητάς. Το ζευγάρι που είναι εδώ και ενάμιση χρόνο μαζί αποφάσισε να επισημοποιήσει τη σχέση του, με τις ευλογίες της επιχειρηματικής οικογένειας, που άνοιξε την αγκαλιά της στον γνωστό τραγουδιστή.
Σύμφωνα με το “Πρώτο Θέμα” η κόρη του Γιώργου Βαρδινογιάννη και της Αγάπης Πολίτη είπε το “ναι” στον Νίνο, σε ένα πριβέ δείπνο, το οποίο οργάνωσε ο ίδιος πριν λίγες μέρες. Στις αρχές του Αυγούστου, ο Νίνο με μεγάλη μυστικότητα οργάνωσε το ρομαντικό δείπνο για δυο στο σπίτι που μένει με την Χρυσή. Υπό το φως τον κεριών και με τους ήχους της αγαπημένης τους μουσικής, ο Νίνο έκανε πρόταση γάμου στην Χρυσή, περνώντας στο δάχτυλό της ένα κομψό μονόπετρο.

Η Χρυσή δέχτηκε αμέσως και τηλεφώνησε στον πατέρα της και να του πει τα ευχάριστα νέα. Εκείνος ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος και προσκάλεσε το ζευγάρι σε επίσημο δείπνο στο σπίτι του στην Εκάλη. Όσο για την μητέρα της Χρυσής, Αγάπη, που βρισκόταν στις Σπέτσες, τους ευχήθηκε από το τηλέφωνο και τους έδωσε ραντεβού αμέσως μετά τις καλοκαιρινές διακοπές της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου