Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΑΡΑΜΕΡΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΡΓΥΡΩΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΓΟΥ
Στο σίριαλ με το που τελικά θα καταλήξει να μαγειρεύει η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου τη νέα σεζόν, ήρθε να δώσει άλλη ανα-τροπή ο Γιώργος Καραμέρος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "Πρωινής Μελέτης", ο δημοσιογράφος έγραψε (ανυπόγραφα) στο προσωπικό του blog σκληρούς χαρακτηρισμούς για την μαγείρισσα και αποκαλύπτει του λόγους -σύμφωνα με τη δική του εκδοχή- που άφησε ξαφνικά η Αργυρώ την κουζίνα του "10 με 1 μαζί".

"Το μεγάλο όπλο της σιδηράς μαγείρισσας είναι οι τηλεοπτικοί ελιγμοί. Μετά τις συνεργασίες της με το MEGA (Όμορφος Κόσμος), ALPHA (Καφές με την Ελένη) και ΑΝΤ1 (10 με 1 μαζί), ενεργοποιείται σε λίγες εβδομάδες η -από το Νοέμβριο του 2010 συμφωνία της με το MEGA και την εκπομπή "Πρωινό mou". Το deal είχε γίνει από τη στιγμή που η Μπαρμπαρίγου έμεινε εκτός Top Chef του ΑΝΤ1 και το είχε κλείσει ο σύζυγός της, Μανώλης, που συνδέεται με τους παρουσιαστές του MEGA", γράφει ο Γιώργος Καραμέρος και συνεχίζει: "Όσον αφορά στο Top Chef και τη μη συμμετοχή της, η ίδια -ως γνωστόν- είναι αγαπητή στο χώρο της μαγειρικής και της τηλεόρασης, αλλά κανείς δεν ήθελε σε ένα τόσο σοβαρό project τις παλλινωδίες στις οποίες την οδηγούν άνθρωποι του στενού της οικογενειακού περιβάλλοντος. Παρόλα αυτά, της προτάθηκε τότε να έχει το ρόλο τη συμβούλου των διαγωνιζομένων, αλλά αρνήθηκε θέτοντας όρους που υποβάθμιζαν Μαμαλάκη, Πέσκια, Τραστέλη κλπ".

Μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή, ο Γιώργος Λιάγκας δίνει τη δική του διάσταση: "Της είπαμε το καλοκαίρι αν θέλει να έρθει ως guest στην εκπομπή. Δεν μας έχει απαντήσει ακόμα. Η εκτίμησή μου είναι ότι θα συνεχίσει στον ΑΝΤ1. Είχε πρόβλημα με τους παρουσιαστές. Εμείς εδώ δεν της κάναμε καμία πρόταση".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου