Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΑΠΑΓΩΓΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑΣ ΚΟΡΗΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

-



ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία στα Γιάννενα από την απαγωγή μιας φοιτήτριας, κόρης πρώην Δημάρχου της πόλης, που σπούδαζε στην Καστοριά. Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Τετάρτης όταν η νεαρή κοπέλα που σπουδάζει στο τμήμα των δημοσίων σχέσεων του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, βγήκε για ποτό με μια φίλη της στην Καστοριά.



Τότε χτύπησε το κινητό της τηλέφωνο και μια άγνωστη φωνή, την ενημέρωσε ότι είχε κερδίσει ένα κινητό τηλέφωνο τελευταίας τεχνολογίας, το οποίο έπρεπε να παραλάβει η ίδια από εταιρεία courier στην περιοχή. Η φοιτήτρια ρώτησε αν μπορούσε να πάει να το παραλάβει εκείνη την ώρα και η απάντηση ήταν καταφατική. Η κοπέλα ξεκίνησε αμέσως, αλλά από τότε τα ίχνη της χάθηκαν.


Η ώρα περνούσε και η φίλη της ποφάσισε να ειδοποιήσει τον πατέρα της. Όμως πριν εκείνος απευθυνθεί στην αστυνομία, του τηλεφώνησαν οι απαγωγείς από το κινητό της κόρης του και ζήτησαν το ποσό των 4.000.000 ευρώ!!! για να την απελευθερώσουν.
Ο πρώην δήμαρχος Ιωαννίνων τηλεφώνησε αμέσως στην αστυνομία και από εκείνη τη στιγμή, οι έρευνες για τον εντοπισμό της νεαρής βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.
Εν τω μεταξύ στην Καστοριά εντύπωση προκαλεί η άκρα μυστικότητα με την οποία διενεργούνται οι έρευνες.thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου