Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

TO ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΑΝΑΣ ΠΑΛΑΙΤΣΑΚΗ


Πέρασε ένα μαρτύριο, που παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή!

Ευτυχώς έπειτα από σχεδόν μία εβδομάδα η Νανά Παλαιτσάκη προσπαθεί να συνέλθει, αφού ξεπέρασε τη νέα μεγάλη περιπέτεια της υγείας της και όσα πέρασε είναι απλώς και μόνο μία κακή ανάμνηση. Οι ώρες που έζησε ήταν ιδιαίτερα κρίσιμες και πολύ λίγοι γνώριζαν ότι έδινε πραγματική μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Πριν δεκαπέντε μέρες ένιωθε έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα και αναγκάστηκε να πάει σε εφημερεύον νοσοκομείο. Οι γιατροί όμως της έκαναν λάθος διάγνωση και της είπαν ότι υποφέρει από γαστρεντερίτιδα και την έστειλαν στο σπίτι... Οι πόνοι έγιναν πιο έντονοι και δεν μπορούσε η Νανά ούτε καν να κινηθεί και την μετέφεραν εσπευσμένα και πάλι στο νοσοκομείο.

Μετά από ώρες εξετάσεων, οι γιατροί διέγνωσαν ότι είχε οξεία περιτονίτιδα και υποβλήθηκε άμεσα σε χειρουργική επέμβαση. Όμως το μαρτύριο της δεν σταμάτησε εκεί. Δύο μέρες μετά το χειρουργείο προσβλήθηκε από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη. Δυστυχώς όμως ούτε τότε ολοκληρώθηκε η ατυχία της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας, αφού δεν πέρασαν μερικές ώρες και μολύνθηκαν τα ράμματα…

Τώρα η Νανά Παλαιτσάκη αναρρώνει στο σπίτι της και όπως είπε «Βρίσκομαι στο στάδιο της ανάρρωσης. Πέρασα πολύ δύσκολες στιγμές».













Πηγή: gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου