Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ , Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ...

Με θαυμασμό μιλά για την Ελλάδα και τον ετεροθαλή αδερφό της, Γιώργο Παπανδρέου η Εμιλία Αντρέα Νίμπλουμ σε συνέντευξή της στο Έθνος της Κυριακής. Η Νίμπλουμ τη στιγμή που το μέλλον ελάχιστοι βλέπουν να προμηνύεται ... λαμπρό για τη χώρα εκφράζει τη σιγουριά(!) ότι η χώρα θα ορθοποδήσει ενώ εκφράζεται γεμάτη πάθος για την πολιτική που ακολουθεί ο Γιώργος Παπανδρέου.

Συγκεκριμένα, πιστεύει ακράδαντα ότι ο αδερφός της χειρίζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την οικονομική κρίση της Ελλάδας: «Ισως με τον μοναδικό τρόπο που υπάρχει θα έλεγα. Οι αλλαγές είναι απαραίτητες έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, παρά το γεγονός ότι πολύς κόσμος αντιμετωπίζει πλήθος προβλημάτων και περνά δύσκολες στιγμές. Γνωρίζω πόσο δύσκολα αντεπεξέρχεται ο κόσμος όμως δεν υπάρχει άλλος τρόπος».

Η Εμιλία Νίμπλουμ δεν δείχνει δυσαρεστημένη από τις αλλαγές και τις μειώσεις που έχουν υποστεί οι συντάξεις, παρότι και η ίδια είναι δικαιούχος μέρους της σύνταξης του Ανδρέα Παπανδρέου.

«Από τη στιγμή που είμαι και Ελληνίδα και Σουηδή, φυσικά και θα ακολουθήσω τους ελληνικούς νόμους και τις νέες κατευθύνσεις της κυβέρνησης. Αποδέχομαι κάθε αλλαγή που είναι για το καλό των Ελλήνων», δηλώνει με διάθεση συμπαράστασης.

ΥΓ. Τον Οκτώβριο του 2009 η ετεροθαλής αδελφή του Γιώργου Παπανδρέου, Εμιλία Αντρέα Νίμπλουμ, έγραφε στο προσωπικό της μπλογκ για τον αδελφό της πως "ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου πολιτική ιστορία", στέλνοντάς του ευχές για τη νίκη στις εκλογές, σίγουρα δεν περίμενε πως η μετέπειτα Ιστορία της Ελλάδας θα γραφόταν με μελανά χρώματα...


ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου