Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ...ΚΥΠΡΟ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ ---


Με το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο της Κύπρου ξεκίνησε συνεργασία ο Γιώργος Βουλγαράκης. Όπως αποκαλύπτει το «Πρώτο Θέμα», ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας έκανε αίτηση που έγινε δεκτή, και συνεργάζεται πλέον με το Πανεπιστήμιο, μέσω διαδικτύου, αλλά και με διαλέξεις τις οποίες πραγματοποιεί στη μαρτυρική νήσο.

Το ρεπορτάζ αποκαλύπτει ότι ο Γιώργος Βουλγαράκης παραδίδει μαθήματα Χρηματοοικονομικής Λογιστικής σε μεταπτυχιακούς φοιτητές, ενώ οργανώνει και μια σειρά ακόμη από δράσεις, γύρω από την οικονομία.

Ο πρώην υπουργός, με τον οποίο επικοινώνησε η εφημερίδα, αφήνει να εννοηθεί ότι το κεφάλαιο της εμπλοκής του στην ενεργό πολιτική δεν έχει κλείσει για τον ίδιο. Κάτι που σημαίνει ότι δεν θα απέκλειε μια μελλοντική επιστροφή του στην πολιτική, εφόσον είχαν διαμορφωθεί οι κατάλληλες συνθήκες.

Σημειώνεται ότι ο Γιώργος Βουλγαράκης έχει διαρρήξει τους δεσμούς του με τη Νέα Δημοκρατία, από τη στιγμή που ο Αντώνης Σαμαράς τον είχε αναφέρει ονομαστικά, στις περιπτώσεις από το παρελθόν που αφήνει πίσω της η Συγγρού. Ενώ, δημοσιεύματα του Τύπου τον εμφάνιζαν προ μηνών να βρίσκεται στο… στόχαστρο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού.

statesmen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου