Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ ΜΕ ΡΩΣΣΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ

Επίσκεψη στην Αθήνα αναμένεται να πραγματοποιήσει ο Ρώσος πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ, όπως δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Βεβαίως και θα υποδεχθούμε με πολύ μεγάλη χαρά τον πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Διατηρούμε εξαιρετικές σχέσεις. Και θέλουμε τη στήριξη της Ρωσίας, όπως θέλουμε και τη στήριξη της Κίνας, της Ινδίας, της Βραζιλίας στο ΔΝΤ ..και για να υπάρξει το πρόγραμμα (στήριξης της Ελλάδας), για να μετέχει το ΔΝΤ, πρέπει στο διοικητικό του συμβούλιο να ψηφίζουν θετικά εκπρόσωποι 24 διαφορετικών περιφερειών του κόσμου», ανέφερε χαρακτηριστικά, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του ΛΑΟΣ.

Ο υπουργός δεν διευκρίνισε την ημερομηνία της επίσκεψης.

Η επίσκεψη Μεντβέντεφ ήταν … απαίτηση του κ. Καρατζαφέρη καθώς είχε προτείνει στον Πρωθυπουργό από το βήμα της Βουλής να στρέψει το ενδιαφέρον του για βοήθεια και εκτός Ευρώπης δείχνοντας το Ρώσο Πρόεδρο.

Μάλιστα, ο κ. Καρατζαφέρης αποκάλυψε ότι ο κ. Μεντβέντεφ θα επισκεφθεί τη χώρα μας συνοδεία πάνω από 100 Ρώσους επιχειρηματίες, η οικονομική δυνατότητα του καθένα, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ είναι ικανή να αγοράσει δύο φορές το χρέος της Ελλάδας.

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου