Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

ΜΠΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΥΖΑ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ...

Κυλικείο σε σχολείο του Αγρινίου βρέθηκε, έπειτα από έλεγχο, να έχει στα ράφια του μπύρες και ούζα, με αποτέλεσμα να του επιβληθεί τσουχτερό πρόστιμο, από το Τμήμα Εμπορίου, αλλά και τον ΕΦΕΤ.

Μετά τις καταλήψεις συνεχίζονται οι έλεγχοι σε σχολικά κυλικεία της περιοχής, με τα πρώτα πρόστιμα να έχουν επιβληθεί και ενώ είχαν ήδη προηγουμένως γίνει συστάσεις.

Σε κυλικείο Γυμνασίου του Αγρίνιου, επιβλήθηκε πρόστιμο 500 ευρώ για έλλειψη τιμοκαταλόγου και διάθεση προϊόντων (κρουασάν, σοκολάτες, πίτσες κλπ) που απαγορεύεται η διάθεση τους. Το αξιοσημείωτο στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι στον πρώτο έλεγχο που είχε γίνει, βρέθηκε το κυλικείο να έχει μπύρες και ούζα!

Για τις ίδιες παραβάσεις, σύμφωνα με πληροφορίες, επιβλήθηκε πρόστιμο και από τον ΕΦΕΤ. Στην συγκεκριμένη περίπτωση η Διεύθυνση του σχολείου, φαίνεται πως δεν ασχολήθηκε και... ιδιαίτερα και σαφώς έχει ευθύνες.

Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν, αλλά αυτό που τονίζεται είναι πως και οι Διευθύνσεις των σχολείων, έχουν σαφώς ευθύνη για την ομαλή λειτουργία των κυλικείων και καλούνται να δίνουν μεγαλύτερη προσοχή.

Πηγή: agriniopress.gr/Νewpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου