Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ (ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ) ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης, θέλει να ξεχάσει ότι ψήφισε το Μνημόνιο και το σημαντικότερο, θέλει να το ξεχάσουμε και εμείς. Γι αυτό προφανώς εξαπολύει επιθέσεις στην κυβέρνηση «μας οδηγήσατε στο μνημόνιο με το μαχαίρι στο λαιμό», χωρίς να λέει ωστόσο πως του έβαλαν το μαχαίρι στο λαιμό- εμείς μέσα στην καλή χαρά να ψηφίζει τον θυμόμαστε και τον Άδωνι να φωνάζει ότι χωρίς τη δική του ψήφο δεν θα παίρναμε μισθούς και συντάξεις.


Και για να μας... τρελάνει εντελώς, λες και δεν μας φτάνει το Μνημόνιο που ψήφισε, προσθέτει ότι δεν πρέπει ως χώρα να έχουμε μόνο... δυτικό προσανατολισμό και κένει έκκληση στην κυβέρνηση «να επιτρέψει στον πρόεδρο της Δημοκρατίας να καλέσει τον πρόεδρο Μεντβέντεφ»!

Διαβάστε (με χιούμορ και υπομονή) τις δηλώσεις του: «Είστε ως κυβέρνηση όμηροι και υπόδουλοι των αμερικάνων.Έχετε δουλείες κι εμείς δεν έχουμε καμία απολύτως. Μας οδηγήσατε στο μνημόνιο με το μαχαίρι στο λαιμό και πρέπει να απολογούμαστε τώρα γιατί και αυτό το μνημόνιο δεν το εφαρμόσατε σωστά.
Κάνω έκκληση στην κυβέρνηση να επιτρέψει στον πρόεδρο της Δημοκρατίας να καλέσει τον πρόεδρο Μεντβέντεφ»

Επικριτικος και για το Ευρωπαϊκό σχέδιο σωτηρίας της Χώρας: «Η δικιά μου αίσθηση και βεβαιότητα είναι ότι έχουν αποφασίσει ότι τελειώσαμε. Μας έχουν βάλει σε καραντίνα και αυτό που κάνει τώρα η Ευρώπη είναι να φτιάξει ένα τείχος για να μην τους χτυπήσει η μόλυνσης και η απόφαση θα έρθει σε λιγότερο από 1 μήνα.»

Και τέλος, αρνητικός στο κούρεμα του χρέους, ζητώντας η χώρα να μην έχει μόνο δυτικό προσανατολισμό. «Θανατώνεται η πατρίδα με το ανήκωμεν εις τη Δύση. Ανήκωμεν εκεί που είναι το συμφέρον της Ελλάδας. Το ανήκωμεν εις τη δύση μας τελείωσε. Ποιοι θα αποφασίσουν ερήμην μας για το κούρεμα και με ποιο γνώμονα;
Κούρεμα 65% σημαίνει εξαφάνιση και εξαέρωση όλου του τραπεζικού συστήματος.
Μιλήσατε με την εθνική για να δείτε τι κούρεμα αντέχει; Η κυβέρνηση αμέτοχη περιμένει έξω από την εκκλησία να ακούσει το όνομα του μωρού. Αν θα είναι χάρος ή θάνατος.»

Μιλάμε για μεγάλο μάστορα της (πολιτικής) κωλοτούμπας...
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου