Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2011

ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΜΠΕΓΛΙΤΗ ΚΑΙ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗ ΣΤΟΝ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν το πρωί δεκάδες αγανακτισμένοι πολίτες στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Μπεγλίτη και τον υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Γιάννη Μαγκριώτη, έξω από τον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη.

«Αγανακτισμένοι» και εργαζόμενοι στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς το πρωί στο σημείο ώστε να «υποδεχτούν» τους επισήμους που θα έδιναν το παρόν στην δοξολογία για τον εορτασμό του πολιούχου της πόλης.
Με πανό και τα γνωστά συνθήματα όπως «Κλέφτες κλέφτες Υπουργοί δεν τα φάγαμε μαζί» και το πλέον επίκαιρο «Δεν ντρέπεστε που έρχεστε και κουρεμένοι», οι συγκεντρωμένοι πολίτες διαμαρτυρήθηκαν κατά της κυβερνητικής πολιτικής και των νέων δυσβάστακτων μέτρων.
Σημειώνεται ότι ο κ. Μπεγλίτης τα «άκουσε» και από τον Μητροπολίτη Άνθιμο, ο οποίος, μετά το τέλος της δοξολογίας, ζήτησε την επαναλειτουργία του υπουργείου Μακεδονίας Θράκης

Μάλιστα, ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης ζήτησε από τον Π. Μπεγλίτη «να μεταφέρει το μήνυμα αυτό του λαού της Θεσσαλονίκης στον πρωθυπουργό».

Πηγή video: seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου