Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2011

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟΝ ΜΑΓΚΟΥΦΗ

Εκλεγμένο στέλεχος της Ν.Ε. Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος με το «πράσινο» ψηφοδέλτιο στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές του Δήμου Τρικκαίων υπό το ψηφοδέλτιο του Χρήστου Λάππα είναι ο νεαρός που χτύπησε την Παρασκευή τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Χρήστο Μαγκούφη.

Πρόκειται για τον Δημήτρη Δαλαμάγκα, ο οποίος δήλωσε στο trikalanews.gr:

«Θέλω να επισημάνω ότι η επίθεση αυτή έχει να κάνει πρωτίστως με την κακή πολιτική του ΠΑΣΟΚ, που προσωπικά την θεωρώ προδοσία! Είναι αντιλαϊκή και θεωρώ ότι γίνετε ξεπούλημα της χώρας μου! Ο κ. Μαγκούφης ήταν εντελώς τυχαίο πρόσωπο θα μπορούσε να είναι στόχος οποιοσδήποτε έβαλε την υπογραφή του, στο μνημόνιο και στην καταστροφή της χώρας μου! Επίσης θέλω να σημειώσω ότι τον κ. Μαγκούφη τον γνωρίζω όπως γνωρίζω και τους υπόλοιπους κατά καιρούς, υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ, διότι είμαι μέλος της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Τρικάλων από το 2008. Και αυτά διότι αποπροσανατολιστικά ειπώθηκαν ότι η επίθεση ή οι επιθέσεις γίνονται από ακροδεξιά στοιχεία ή ΣΥΡΙΖΑ ή οτιδήποτε άλλο φαντάζονται! Αυτό που δεν κατάλαβε ο κ. Μαγκούφης και πολλοί άλλοι πολιτικοί είναι ότι ο λαός βγήκε στους δρόμους σύσσωμος και απαλλαγμένος από κομματικές ταυτότητες».

Από τη πλευρά του, ο κ. Μαγκούφης μιλώντας στο ALTER παραδέχθηκε ότι πρόκειται για πολίτη ο οποίος στο παρελθόν ψήφιζε ΠΑΣΟΚ αλλά ποτέ- όπως είπε- δεν ήταν στέλεχος του πολιτικού του γραφείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου