Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2011

... ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ Η ΒΑΝΔΗ ...


Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Μου» μίλησε η Δέσποινα Βανδή, από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, καθώς αύριο ξεκινά η μεγάλη περιοδεία της στην Αμερική με την Έλλη Κοκκίνου και τον Κώστα Καραφώτη.

Η 41χρονη τραγουδίστρια μίλησε για την αναβολή του μιούζικαλ που ετοιμάζει με τον Αλέξανδρο Ρήγα και διέψευσε τις φήμες που την ήθελαν να πουλάει το σπίτι της λόγω οικονομικής κρίσης!

«Όχι, δεν το πουλάμε το σπίτι μας!» γελάει. «Τι να σας πω; Λέγονται και τόσα πολλά, που δεν μπορείς να μπαίνεις στη διαδικασία να απαντάς σε διάφορα» απάντησε η τραγουδίστρια διαψεύδωντας -με αυτόν τον τρόπο- τις φήμες. Υποστήριξε ωστόσο, ότι και την ίδια, την έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση: «Η κρίση μας έχει επηρεάσει όλους. Ασφαλώς έχει επηρεάσει και τη δική μας ζωή, όπως και τη ζωή του καθένα» σχολίασε.

Όσον αφορά το μιούζικαλ, που ετοιμάζει η Δέσποινα Βανδή με τον Απόστολο Ρήγα, η τραγουδίστρια δήλωσε ότι αναβλήθηκε για τον χειμώνα του 2012, καθώς, αυτή τη στιγμή, δεν είναι διαθέσιμος ο χώρος που είχαν επιλέξει.
Πηγή: yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου