Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Η κ. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ... ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ... ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ

Άγριος καυγάς με βαριές εκφράσεις εξελίχθηκε στην ολομέλεια της Βουλής μεταξύ της κυρίας Άννας Διαμαντοπούλου και του βουλευτή του ΚΚΕ κ. Θανάση Παφίλη με αφορμή τις μαθητικές κινητοποιήσεις.

Αναλυτικά, ο κ. Παφίλης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι με αστυνομικά μέτρα επιχειρεί να μετατρέψει τους μαθητές σε «σκλάβους» και τόνισε πως το ΚΚΕ στηρίζει και θα στηρίξει τους μαθητικούς αγώνες.

Από την άλλη η υπουργός του απάντησε ότι «με πρωτόγνωρο τρόπο μπαίνουν στα σχολεία συνδικαλιστικές οργανώσεις όπως το ΠΑΜΕ και έχετε το θράσος να καταγγέλλετε τον διευθυντή που έσπασε τις αλυσίδες για να ανοίξει το σχολείο; Επικροτείτε την βία ή την καταδικάζετε, δεν έχουμε δει στο παρελθόν να καταδικάζετε τις βαρβαρότητες».

Η τελευταία φράση της κυρίας Διαμαντοπούλου προκάλεσε την αντίδραση του βουλευτή ο οποίος εκτός μικροφώνου της φώναξε «αυτά κομμένα!», άμεση όμως ήταν και η αντίδραση της υπουργού που του είπε «Τα κομμένα εκεί που σας παίρνει. Εγώ είμαι υπουργός και εσείς βουλευτής οπότε αλλού αυτά. Η λογική σας είναι λογική της κραυγάζουσας μειοψηφίας… και εμείς από τα σπλάχνα του λαού είμαστε»



Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου