Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2011

"ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΨΑΝ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΠΙΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΑΙΜΑ"

Συγκλονίζει η μαρτυρία της Σαμάνθα Θεολόγου, αδελφή της 18χρονης Κίρστι απο το Γιοχάνεσμπουργκ που βρήκε φρικιαστικό θάνατο στα χέρια σατανιστών."Η αδελφή μου έχασε τη ζωή της από τα πολλαπλά εγκαύματα. Είχε καεί πάνω από το 75% του σώματός της. Η εικόνα που έβλεπα στην εντατική ήταν φρικτή" αναφέρει στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα η 24χρονη αδελφή της Κίρτσι, Σαμάνθα Θεολόγου.

Όπως διηγείται στην εφημερίδα η 18χρονη κοπέλα αρχικά αρνήθηκε να ακολουθήσει τους καινούριους της φίλους όταν της πρότειναν και να πάνε βόλτα στον λόφο της περιοχής. Στη συνέχεια όμως και μετά απο τις επίμονες προσπάθειές τους, πήγε μαζί τους μαζί με μία κοπέλα της παρέας.

Η συνέχεια είναι τουλάχιστον φρικιστική. Σύμφωνα με τα στοιχεία που μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να συγκεντρώσει η αστυνομία, τα αγόρια όταν έφτασαν όλοι μαζί στο λόφο, πιθανώς να έδωσαν αλκοόλ ή άλλες ουσίες στα δύο κορίτσια. Οπως ακούστηκε στην αίθουσα του δικαστηρίου, οι νεαροί άρπαξαν την άλλη κοπέλα, της έκοψαν το ένα χέρι και ανάγκασαν της Κίρστι να πιει το αίμα της. Εκείνη τρομαγμένη υπάκουσε στις εντολές τους και στη συνέχεια την περιέλουσαν με βενζίνη και της έβαλαν φωτιά!

Στην κατάθεσή της η μητέρα της Κίρστι αναφέρει οτι η κόρη της ήρθε μόνη της στο σπίτι. Ανοιξε την πόρτα και μπήκε κατευθείαν στην κουζίνα. “Μόλις με είδε παραδόθηκε στους αφόρητους πόνους και έπεσε κάτω λιπόθυμη. Δεν είχα συνειδητοποιήσει τι έβλεπα μπροστά μου και τι θα μπορούσε να της είχε συμβεί. Κατάφερα μόνο να τηλεφωνήσω στις πρώτες βοήθειες και να μεταφρεθεί το αγγελούδι μου στο νοσοκομείο”.


newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου