Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΠΕΤΑΞΑΝ ΚΑΦΕΔΕΣ ΚΑΙ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ...

Στην εξέδρα των επισήμων στεκόντουσαν: Ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης Κώστας Σκανδαλίδης, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κρεμαστινός, ο Περιφερειάρχης νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης και ο δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς. Από πλευράς της ΝΔ παρευρισκόταν η βουλευτής Μίκα Ιατρίδη.Η οργή των πολιτών φάνηκε από νωρίς, πριν την παρέλαση, στο άκουσμα των ονομάτων των «επισήμων» κατά την κατάθεση των στεφανιών που συνοδευόταν από γιουχαΐσματα.

Η παρέλαση άργησε να ξεκινήσει, αφού έδειχναν να δειλιάζουν οι πολιτικοί να ανέβουν στην εξέδρα των επισήμων. Με καθυστέρηση 15 λεπτών πήραν την απόφαση, ανέβηκαν στην εξέδρα και ξεκίνησε η παρέλαση μέσα σε βαρύ κλίμα, με μαθητές να γυρνούν στην αντίθετη με τους πολιτικούς κατεύθυνση τα κεφάλια τους.

Τα συνθήματα του πλήθους κατά της εξέδρας έδιναν και έπαιρναν: «Έξω οι Γερμανοί απ΄την Ελλάδα», «Κάτω η χούντα του ΠΑΣΟΚ», «Τρόικα σημαίνει κατοχή» και πολλά άλλα...

Στην εξέδρα των επισήμων στεκόντουσαν: Ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης Κώστας Σκανδαλίδης, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κρεμαστινός, ο Περιφερειάρχης νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης και ο δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς. Από πλευράς της ΝΔ παρευρισκόταν η βουλευτής Μίκα Ιατρίδη.

Κάποιοι υπό το βάρος των διαδραματιζομένων κατέβηκαν από την εξέδρα… Πριν προλάβουν καλά-καλά να απομακρυνθούν, εξαγριωμένοι πολίτες έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό και κινήθηκαν απειλητικά προς την εξέδρα των επισήμων πετώντας και καφέδες. Απαίτησαν να αδειάσει η εξέδρα, πράγμα που έγινε. Και με τον στρατηγό, τους στρατιωτικούς και τους εκπροσώπους των σωμάτων ασφαλείας να παραμένουν σε αυτήν συνεχίστηκε μετά από μισή ώρα η παρέλαση με τα χειροκροτήματα του πλήθους.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι: μαζί με τους πολιτικούς, έφυγαν χωρίς λόγο και οι εκπρόσωποι της εκκλησίας προκαλώντας τα δυσμενή σχόλια των πολιτών.
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου