Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ" ...

Φιλορροεί ακόμα περισσότερο το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη μετά την αποχώρηση Κιλτίδη, τις σκέψεις Κοντογιάννη αλλά και τις εθελούσιες ...εξόδους δεκάδων στελεχών ανά την Ελλάδα. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές λοιπόν του parapolitika. gr η στενή φίλη της Ντόρας και κόρη της Φάνης Πετραλιά Αλεξάνδρα Πάλλη, αποφάσισε τελικά να μην κατέλθει ως υποψήφια με τη Συμμαχία στις επόμενες εκλογές.

Όπως αναφέρουν στελέχη της Δημοκρατικής Συμμαχίας "η Αλεξάνδρα Πάλλη δεν επιθυμεί να εκτεθεί στη μάχη του σταυρού στη Β' Αθήνας αλλά να βοηθήσει από άλλο πόστο, ως υπεύθυνη παραγωγικών τομέων και μέλος του ΕΒΕΑ που είναι". Από τη ΝΔ όμως διαμηνύουν πως η ενδεχόμενη μη επίτευξη του ορίου εκλογής βουλευτών (3%) ή ακόμα και η αδυναμία καθόδου του κόμματος της Ντόρας Μπακογιάννη στις επόμενες εκλογές, οδήγησαν την κόρη της Φάνης Πετραλιά στο να "αποφύγει την κακοτοπιά". Τ

ην ίδια ώρα, η έμπειρη πολιτικός Φάνη Πετραλιά έχει δεχθεί πρόταση από τον Αντώνη Σαμαρά καθόδου της στην Β' Αθήνας και πλέον λόγω της άρνησης από τη μεριά της κόρης της να κατέλθει ως υποψήφια με άλλο κόμμα της κεντροδεξιάς, ο δρόμος ανοίγει. Ας μην ξεχνάμε πως η Φάνη Πετραλιά υπήρξε η πρώτη επιλαχούσα σε σταυρούς βουλευτής της ΝΔ στη δύσκολη Β' Αθήνας με αποτέλεσμα ο δρόμος να είναι εύκολος για την εκλογή της.

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου