Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

"KΟΝΤΡΕΣ" ΣΤΟ ΤWITTER




Οι κόντρες διασήμων στο twitter αρχίζουν να γίνονται όλο και πιο εντατικές. Τελευταία «χρυσή σελίδα» στη Βίβλο των ιντερνετικών τσακωμών η χθεσινή παρεξήγηση μεταξύ της Βίκυς Χατζηβασιλείου και της Καίτης Φίνου...
.
Ο χαμός ξεκίνησε όταν μια follower της Καίτης Φίνου της πόσταρε την… παρατήρηση ότι η Βίκυ Χατζηβασιλείου δεν έχει timeline, αφού μόνο η ίδια γράφει και δεν ακολουθεί κανέναν.
Η Καίτη Φίνου είπε να σχολιάσει τη συγκεκριμένη καλοπροαίρετη (not) παρατήρηση τουιτάροντας «βίτσιο; πώς λέγεται αυτό;». Η απάντηση της Βίκυς ήταν θέμα δευτερολέπτων.
«Αυτό λέγεται σωστή αντίληψη περί ισότητας και δικαιοσύνης, και όχι βίτσιο. Για βίτσια ψάξε αλλού γλυκιά μου«, «κελάηδησε» η Βίκυ για να απαντήσει άμεσα η απορημένη Καίτη: «Δεν κατάλαβα, πού κολλάει αυτό; Διαβάσατε τη συγκεκριμένη συζήτηση ή απομονώσατε το συγκεκριμένο;» ρώτησε στον πληθυντικό τη Βίκυ, η οποία ουδέποτε της ανταπάντησε.
Για να κλείσει την ωραία αυτή ιστορία, η Καίτη Φίνου «μονολόγησε» στη συνέχεια «ειλικρινά δεν ξέρω πώς έγινε ξαφνικά παρεξήγηση. Δεν αναφέρθηκα σε κανέναν προσωπικά, αλλά αν έχεις τη μύγα…».
Παρακάτω, οι δύο κυρίες σε μια φιλική στιγμή του παρελθόντος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου