Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2011

Γνωστός ηθοποιός σε κύκλωμα μεταφοράς χασiς στην Ελλάδα

Σοκ προκαλεί η είδηση που θέλει γνωστό ηθοποιό της ελληνικής showbiz να εμπλέκεται σε διακίνηση μεγάλης ποσότητας χασίς στην Ελλάδα.

Η αστυνομία έχει συλλάβει τρεις άντρες, ένας εκ των οποίων είναι γνωστός ηθοποιός που έχει παίξει σε ελληνική σειρά στο παρελθόν και είχε σχέση με γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές συνέλαβαν τρεις άντρες που μετέφεραν τεράστιες ποσότητες χασίς με νταλίκα από το εξωτερικό. Η νταλίκα είχε ιρλανδικές πινακίδες και ήρθε πριν από δύο ημέρες στην Ελλάδα μέσω Ιταλίας, φόρτωσε πορτοκάλια στην Άρτα και πήγε σε αποθήκη του Ασπρόπυργου. Εκεί οι αρχές βρήκαν 120 κιλά χασίς, ενώ συνολικά η ποσότητα που βρέθηκε -και σε άλλες αποθήκες και φορτηγά- ανέρχεται σε 246 κιλά!

Ανάμεσα στους τρεις άντρες που συνέλαβε η Αστυνομία είναι ο γνωστός ηθοποιός που πριν από ένα χρόνο είχε συλληφθεί στην Καραϊβική. Όσο για τους άλλους δυο, πρόκειται για έναν 36χρονο Ιρλανδό, που οδηγούσε την νταλίκα κι έναν Έλληνα, ο οποίος είναι ενοικιαστής ψυγείων και φορτηγών.πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου