Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Με αυγά και πορτοκάλια υποδέχθηκαν τον Γεωργιάδη στη Μυτιλήνη

Λίγες μέρες μετά την «πολιορκία» στο δημαρχείο Χολαργού, δύο φορές αναγκάστηκε η αστυνομία της Λέσβου να καταστρώσει σχέδια απόδρασης του Υφυπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Άδωνι Γεωργιάδη, που βρέθηκε σήμερα στη Μυτιλήνη στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Η πρώτη «απόδρασή» του έγινε όταν στο κτήριο της Γενικής Γραμματείας είχε συγκεντρωθεί μεγάλη ομάδα διαδηλωτών οι οποίοι προσπάθησαν να εισβάλουν στο κτήριο και ο κ. Γεωργιάδης φυγαδεύτηκε, αφού προηγουμένως δέχθηκε πυρά από αυγά και πορτοκάλια.

Η δεύτερη «απόδραση» έγινε λίγο αργότερα όταν οι διαδηλωτές έμαθαν ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης βρισκόταν στον τηλεοπτικό σταθμό «Αρχιπέλαγος» όπoυ έδινε συνέντευξη.

Γρήγορα λοιπόν συγκεντρώθηκαν έξω από το κτήριο του σταθμού και περίμεναν τον υφυπουργό με άγριες διαθέσεις και συνθήματα.

Η αστυνομία κατέστρωσε νέο σχέδιο και κατάφερε να φυγαδεύσει για δεύτερη φορά τον Άδωνι Γεωργιάδη, χωρίς όμως να γλυτώσει και πάλι από τις ριπές των αυγών και των πορτοκαλιών.




Πηγή: lesvosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου