Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ... ΦΘΗΝΑ ΝΥΦΙΚΑ ΣΤΗΝ ...ΤΟΥΡΚΙΑ

Νέα κορίτσια από την Ελλάδα που λόγω της οικονομικής κρίσης επισκέπτονται την Αδριανούπολη της Τουρκίας για να αγοράσουν...νυφικό, αναφέρει σε ρεπορτάζ της η τουρκική εφημερίδα «Νέτγκαζέτε».


Όπως αναφέρεται: «Συνεχίζεται το ενδιαφέρον για τουρκικά νυφικά των νέων κοριτσιών που ετοιμάζονται να παντρευτούν στην Ελλάδα. Παλιότερα αγόραζαν τα νυφικά τους, άλλα λόγω της οικονομικής κρίσης ζητάνε πλέον να τα νοικιάσουν. Ο Αχμέτ Μουρανλί ιδιοκτήτης μαγαζιού με νυφικά είδη, δήλωσε πως αυξάνεται το ενδιαφέρον των νέων κοριτσιών από την Ελλάδα για τα τουρκικά νυφικά, που εξαιτίας της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, αντί να τα αγοράσουν, «παζαρεύουν» να τα νοικιάσουν.

Ο κ. Μουρανλί εξηγεί ότιο καθώς δεν νοικιάζει τα νυφικά του οι περισσότερες γυρνάνε με άδεια χέρια στην πατρίδα τους, και πρόσθεσε: Όπως τα δικά μας κορίτσια την παραμονή του γάμου ετοιμάζονται, το ίδιο έκαναν και οι Ελληνίδες κοπέλες πριν την κρίση. Έρχονταν για τα ψώνια του γάμου στην Αδριανούπολη. Η νύφη ψώνιζε οπωσδήποτε από εδώ το νυφικό της. Μάλιστα υπήρξαν και κάποιοι που παντρεύτηκαν και εδώ. Και δεν έκαναν ποτέ παζάρια. Όποια και αν ήταν η τιμή του έδιναν τα χρήματα και έφευγαν ευχαριστημένες από το μαγαζί. Μετά την κρίση στην Ελλάδα τα κορίτσια δεν μπορούνε να αγοράσουν νυφικό.

«Οι ελληνίδες που έρχονται σήμερα θέλουν να νοικιάσουν νυφικό. Καθώς όμως εμείς δεν νοικιάζουμε νυφικά οι περισσότερες αφού κοιτάξουν φεύγουν από το μαγαζί. Μακάρι να μπορούσαμε να το κάνουμε ώστε να τις βοηθήσουμε. Αυτή η κρίση μας επηρεάζει και εμάς. Εύχομαι το συντομότερο να ξεπεραστεί».
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου