Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2011

ΓΙΟΥΧΑΡΊΣΤΗΚΕ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ

Έντονα αποδοκίμασε τον υπουργό Ανάπτυξης κι Ανταγωνιστικότητας Μιχάλη Χρυσοχοΐδη πλήθος αγανακτισμένων ξενοδόχων σήμερα το μεσημέρι κατά τη διάρκεια της π΄ρωτης γενικής συνέλευσης του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ) που λαμβάνει χώρα στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO στην Αθήνα. Ο κ. Χρυσοχοΐδης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του δέχτηκε λεκτικές επιθέσεις από ξενοδόχους οι οποίοι διαμαρτύρονταν για τα μέτρα που κατά καιρούς πλήττουν τον κλάδο με το πρόσφατο ειδικό τέλος της ΔΕΗ.

Ο πρόεδρος του ΞΕΕ προσπάθησε να κατευνάσει τις αντιδράσεις, ωστόσο παραδέχθηκε ότι η αγανάκτηση είναι διάχυτη στον κλάδο λόγω των επιβαρύνσεων που έχουν οδηγήσει πολλές επιχειρήσεις σε δυσχερή θέση.

Παρά τις αντιδράσεις, ο υπουργός ολοκλήρωσε την ομιλία του ανακοινώνοντας μεταξύ άλλων ότι την επόμενη εβδομάδα κατατίθεται στη Βουλή το νομοσχέδιο για τον θαλάσσιο τουρισμό το οποίο προβλέπει και την πλήρη άρση του καμποτάζ, ενώ πρόσθεσε ότι στα 500 εκατ. ευρώ, κονδύλια που προβλέπονται για τη διευκόλυνση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, θα ενταχθούν και τουριστικές επιχειρήσεις.
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου