Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Μπεγλίτης : Το πρωϊ στο "κλαρί", το βράδυ στο "μαντρί" ...

Ολοκληρώθηκαν οι επαφές που είχε σήμερα ο Γιώργος Παπανδρέου με κορυφαία στελέχη του Κινήματος, στο γραφείο του στην Βουλή. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συναντήθηκε και συζήτησε με τους Θ. Πάγκαλο, Π. Ευθυμίου, Χ. Καστανίδη, Π. Μπεγλίτη και Α. Κακλαμάνη για την ανάγκη στήριξης της νέας κυβέρνησης ώστε να εκταμιευτεί η έκτη δόση.

Η είδηση, όμως, είναι άλλη...

Ανάμεσα στους συνομιλητές του κ. Παπανδρέου ήταν και ο Πάνος Μπεγλίτης, ο οποίος σήμερα το πρωί είχε εκφράσει ανοικτά την αντίθεσή του για την πρωτοβουλία του τέως πρωθυπουργού να έχει επαφές με στελέχη του κόμματος.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, ο πρώην υπουργός Άμυνας τόνισε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου βιάστηκε να κάνει τις συναντήσεις με τα ηγετικά στελέχη, και μάλιστα υποστήριξε ότι του θύμισε «συναντήσεις καπεταναίων με οπλαρχηγούς άλλων εποχών».

Φαίνεται ότι, ο μέχρι πριν από λίγες ημέρες υπουργός Άμυνας, δεν έχασε την επαφή του με τα... όπλα, αλλά αφού «πυροβόλησε» κατά ριπάς και βγήκε στο αντάρτικο (ή στο κλαρί όπως 'λέγαν στα χρόνια της κλεφτουριάς), επέστρεψε τελικά στο φιλικό, για αυτόν, «μαντρί», συναντώμενος με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ...


newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου