Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΡΟΥΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ

Η επικοινωνιακή πολιτική, ήταν το αντικείμενο ευρείας σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στη Συγγρού, υπό την προεδρία του Αντώνη Σαμαρά.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι στη σύσκεψη κλήθηκαν και οι αποκαλούμενοι «μεσαιοχωρίτες» και δύο «καραμανλικοί», οι οποίοι θα μετέχουν και στην «ομάδα κρούσης» της ΝΔ.

Συγκεκριμένα στη σύσκεψη μετείχαν οι Α. Λυκουρέντζος- γραμματέας του κόμματος, Γ. Μιχελάκης, Χρ. Λαζαρίδης, Κ. Μπούρας, Κ. Αρβανιτόπουλος (στενοί συνεργάτες του Σαμαρά), οι Ν. Δένδιας, Κ. Μαρκόπουλος, Χρ. Ζώης, Χρ. Σταϊκούρας, Μ. Κεφαλογιάννης, οι «μεσαιοχωρίτες» (όπως αποκαλούνται οι οπαδοί του μεσαίου χώρου) Α. Σπηλιωτόπουλος, Κ. Χατζηδάκης, Κυρ. Μητσοτάκης και Μιλτ. Βαρβιτσιώτης, αλλά και οι «καραμανλικοί» Πρ. Παυλόπουλος και Ευ. Αντώναρος.

Ο Πρ. Παυλόπουλος ήρθε πιο κοντά στην ηγετική ομάδα της ΝΔ τις τελευταίες μέρες, που τέθηκε θέμα συναντήσεων με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και ερμηνειών του Συντάγματος.

Ο Ευ. Αντώναρος, αν και άτυπος port parole του Κώστα Καραμανλή, είχε έρθει πολύ κοντά με τους «μεσαιοχωρίτες».

Η συστράτευση όλων αυτών, καταδεικνύει ότι ο Α. Σαμαράς έχει αποφασίσει ότι «ουδείς περισσεύει» στην προσπάθεια εκλαΐκευσης της πολιτικής της ΝΔ να στηρίξει κυβέρνηση συναίνεσης παρά την αντιμνημονιακή της πολιτική, αλλά και στον δρόμο προς τις κάλπες που ακολουθεί.
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου