Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

"Πόλεμος" Φαήλου Κρανιδιώτη - Κυριάκου Μητσοτάκη

Σφοδρή επίθεση κατά του κ. Φαήλου Κρανιδιώτη, συμβούλου του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε σήμερα το πρωί ο βουλευτής του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης χαρακτηρίζοντάς τον όψιμο αγωνιστή του κόμματος.

Μιλώντας στο Βήμα Fm ο κ. Μητσοτάκης δηλωσε με αιχμηρό ύφος: «Εχει αγωνιστεί έως τώρα για τον Οτσαλάν και για τον Αραφάτ, αλλά όχι για τη Ν.Δ.».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι δεν μπορεί ο κ. Κρανιδιώτης να κάνει υποδείξεις σε εκλεγμένους βουλευτές ενώ σχολιάζοντας ότι ο κ. Κρανιδώτης θα ενταχθεί στα ψηφοδέλτια του κόμματος στις επόμενες εκλογές, απάντησε: «Δεν το γνωρίζω».

Ο «πόλεμος» μεταξύ των δύο στελεχών της ΝΔ άρχισε την Πέμπτη με τον Φαήλο Κρανιδιώτη να επισημαίνει, στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ, ότι «οι φιλελεύθεροι είναι μειοψηφία μέσα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Μάλιστα, ο Φαήλος Κρανιδιώτης υπερασπίστηκε την στάση του Πάνου Καμμένου ο οποίος καταψήφισε την κυβέρνηση Παπαδήμου με αποτέλεσμα να διαγραφεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος με απόφαση του κ. Σαμαρά.
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου