Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟ 2012 ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Ο Γιώργος Παπανδρέου κράτησε, κλειστά τα χαρτιά του κατά την ομιλία του στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, χωρίς να αναφερθεί στην... ταμπακιέρα της ηγεσίας και της επόμενης μέρας στο κόμμα.

Ο πρώην πρωθυπουργός έκανε ανάλυση για τις εξελίξεις στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, για τα πεπραγμένα και τα λάθη της διακυβέρνησής του, χωρίς, όμως να πει κουβέντα για τα ζητήματα στο ΠΑΣΟΚ, παραπέμποντας σε νέα συνεδρίαση το 2012, υποσχόμενος, όμως να σταθεί ως εγγυητής της ενότητας, κατά τη διάρκεια των διαδικασιών.

Στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους πέραν των μελών του κομματικού οργάνου, συμμετέχουν και οι υπουργοί της κυβέρνησης προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ, καθώς και άλλα στελέχη του Κινήματος.

Όπως ανέφεραν νωρίτερα, ανεπίσημες πληροφορίες, ο κ. Χρυσοχοΐδης ήταν πιθανό να μην δώσει το παρών στη συνεδρίαση καθώς έχει πολλάκις τονίσει την αντίθεσή του στην πολιτική Παπανδρέου. Ωστόσο, ο υπουργός Ανάπτυξης πέρασε τελικά την πόρτα της Ιπποκράτους και συμμετέχει κανονικά στο Πολιτικό Συμβούλιο.

Μεταξύ των συμμετεχόντων στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ διακρίναμε, κατά σειρά προσέλευσης, τους Βασίλη Έξαρχο, Νίκο Σηφουνάκη, Χρήστο Πρωτόπαπα, Πάνο Μπεγλίτη, Πέτρο Ευθυμίου, Μαριλένα Κοππά, Φίλιππο Σαχινίδη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Μανώλη Μπετενιώτη, Ρεγγίνα Βάρτζελη, Γιάννη Μαγκριώτη, Χρήστο Παπουτσή, Θεόδωρο Πάγκαλο, Κώστα Πανταζή, Φώφη Γεννηματά, Χάρη Καστανίδη, Φίλιππο Πετσάλνικο, Άννα Διαμαντοπούλου, Γιώργο Παπακωνσταντίνου, Δημήτρη Ρέππα, Ανδρέα Λοβέρδο, Απόστολο Κακλαμάνη, Παντελή Οικονόμου, Γιώργο Κουτρουμάνη, Έφη Χαλάτση, Γιώργο Παναγιωτακόπουλο, Συλβάνα Ράπτη, Σωκράτη Ξυνίδη, Πάρη Κουκουλόπουλο, Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, Νίκο Σαλαγιάννη, Τόνια Αντωνίου, Κώστα Σκανδαλίδη, Κώστα Ασκούνη, και Ευάγγελο Βενιζέλο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο αναπληρωτής υπουργός Γιάννης Ραγκούσης θα προσέλθει αργότερα.

newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου