Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

ANOXH TEΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ...

Λοιπόν, κάποια στιγμή πρέπει να πούμε τα πράγματα έξω από τα δόντια. Αρκετά με την κοροϊδία.

Το 2009, όλο το σύστημα των διαπλεκομένων ΜΜΕ είχε λυσσάξει εναντίον του Καραμανλή, ενώ παράλληλα είχαν αναγάγει σε μέγα τιμονιέρη τον Γιώργο Παπανδρέου. Ο Ψυχάρης μάλιστα την τελευταία Κυριακή των εκλογών είχε παραχωρήσει και το κύριο άρθρο του ΒΗΜΑΤΟΣ στον Παπανδρέου. Έτσι, μας έφεραν το Γιώργο παντοδύναμο στην εξουσία.

Επί ένα εξάμηνο αναπαρήγαγαν όλη την προπαγάνδα. Με σακίδια, νεωτεριστικές πρωτοβουλίες της πλάκας, opengov, ανοικτά υπουργικά συμβούλια, Αθεμπίγιο, Στίγκλιτς και κάτι άλλους συμβούλους εξ εσπερίας που θα έκαναν το Μέγαρο Μαξίμου ….Λευκό Οίκο. Μας σερβίριζαν αμάσητα, «τιτανικούς», «εντατικές», «δεν υπάρχει σάλιο» και πανηγύριζαν που ο Παπανδρέου μας …διαφήμιζε ως διεφθαρμένους.

Όταν μπήκαμε στο Μνημόνιο, άρχισαν νέοι δοξαστικοί ύμνοι. Το μνημόνιο ήταν η σωτηρία μας. Γιώργος, Ντόρα, Καρατζαφέρης, ΣΕΒ, κανάλια, εφημερίδες, όλοι, ανακάλυψαν το νέο εθνικό στόχο.

Όταν ο Σαμαράς …τόλμησε να παρουσίασε μια άλλη πρόταση, τον είπαν … Χάρυ Πότερ, «λαϊκιστή», «ανεύθυνο» και «δημαγωγό».

Μας έλεγαν ότι το 2011 θα επιστρέψουμε στην ανάπτυξη και θα βγούμε στις αγορές.

Έπεσαν έξω σε όλα!

Ύστερα, ανακάλυψαν τον Βενιζέλο!

Τον Ιούλιο σωθήκαμε και μπήκε πάτος στο βαρέλι! Έτσι μας είχε πεί δημοσίως ο Βενιζέλος. Όπως αποδείχθηκε όχι μόνο δεν είχε μπεί πάτος, αλλά κατρακυλήσαμε πιο κάτω!

Μετά άρχισαν τα χαράτσια στα ακίνητα, τις έκτακτες εισφορές, τις περικοπές, μπάς και μπεί πάτος.

Το σύστημα κινδύνευε να γελοιοποιηθεί επειδή ό,τι είχε υποστηρίξει βγήκε λάθος.

Στη συνέχεια θεοποίησαν τον Παπαδήμο. Εκλεκτό τέκνο των τραπεζιτών εγχωρίων και εξωχωρίων, και των απανταχού διαπλεκομένων.

Μας τον παρουσίασαν ως το νέο σωτήρα που θα έσωζε την τελευταία τους ζαριά.

Τώρα που καταλαβαίνουν ότι χάνουν για μια ακόμα φορά, αναζητούν άλλοθι για τις αποτυχίες τους. Όλο αυτό το βρώμικο σύστημα που κατέστρεψε την Ελλάδα τα τελευταία δυο χρόνια, έχει γαντζωθεί γύρω από τον Παπαδήμο για να μην καταρρεύσει. Και ταυτίζουν το μέλλον τους, με αυτό της χώρας.

Λοιπόν, αυτοί που κατέστρεψαν την χώρα τη τελευταία διετία, είναι αδύνατον να τη σώσουν. Πρέπει πρώτα να πληρώσουν για το έγκλημα που έχει συντελεστεί σε βάρος της χώρας.

Και πρέπει να μιλήσει ο λαός!

Αντώνη Σαμαρά: ανοχή τέλος!

Οργισμένος Αδέξιος Δεξιός
antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου