Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Δριμύτατη επίθεση της Bild στον ελληνικό πολιτικό κόσμο

"Μοναδική ηθική τους γραμμή είναι το ρητό "ο σώζων εαυτόν σωθήτω" αναφέρει η γερμανική εφημερίδα."Μοναδική ηθική τους γραμμή είναι το ρητό "ο σώζων εαυτόν σωθήτω" αναφέρει η γερμανική εφημερίδα.
Δριμύτατη επίθεση σε βάρος του ελληνικού πολιτικού κόσμου εξαπέλυσε με σημερινό της δημοσίευμα η γερμανική εφημερίδα Bild, χαρακτηρίζοντας ως "δήλωση χρεοκοπίας" τη δημοσιοποίηση των περιουσιακών στοιχείων των πολιτικών. 
"Οι Έλληνες φίλοι μας καταφέρνουν κάθε φορά με κάτι νέο να μας αφήνουν άναυδους. Οι Έλληνες πολίτες επιβαρύνονται - και δικαίως - με σκληρά μέτρα λιτότητας. Οι μισθοί στο δημόσιο περικόπτονται και δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενοι μένουν άνεργοι στους δρόμους. Η εξυγίανση της χώρας συνιστά ένα ζήτημα που μπορεί να διευθετηθεί μόνο εάν συμπράξουν όλοι, όμως οι πολιτικοί κάθονται πάνω σε περιουσίες εκατομμυρίων. Πως θα ζητήσουν οι άνθρωποι αυτοί που έχουν εκατομμύρια κρυμμένα σε ελβετικές τράπεζες από τους πολίτες σκληρές θυσίες; Σε περιόδους κρίσης οι άνθρωποι χρειάζονται πρότυπα, που τους δείχνουν μια ηθική βασική γραμμή. Στην Ελλάδα αυτή η γραμμή ακούει στο όνομα: Ο σώζων εαυτόν σωθήτω", παρατηρεί η γερμανική εφημερίδα, η οποία πριν από λίγο καιρό κατέκτησε το "Ευρωπαϊκό γαϊδουράγκαθο" για τα δημοσιεύματα που "δημιουργούν αντιθέσεις μεταξύ των Ευρωπαίων πολιτών".
24h NewsRoom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου