Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ?


Τα μηνύματα οργής στο προφίλ του παιδεραστή στο Facebook

Δεκάδες μηνύματα οργής, αλλά και έκπληξης έχουν κατακλύσει από χθες το προφίλ του παιδεραστή του Ρεθύμνου στο Facebook. Ολόκληρη η πόλη είναι σοκαρισμένη και οι άνθρωποι που ήταν «φίλοι» του εκπαιδευτικού δεν διστάζουν τώρα να εκφράσουν τον αποτροπιασμό τους προς το πρόσωπό του.

«Δε σεβάστηκες τις τόσες αθώες παιδικές ψυχούλες!!! Δε σεβάστηκες τα δύο αγγελούδια σου!!! Δε σεβάστηκες τη σύντροφο της ζωής σου που σε αγάπησε, σε πίστεψε, σε λάτρεψε!!! Δε σεβάστηκες μία ολόκληρη κοινωνία που σε είχε σαν πρότυπο!!! Δε σεβάστηκες Νίκο, τον ίδιο σου τον εαυτό!!!» γράφει με θλίψη και οργή μια φίλη του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Και συνεχίζει, λέγοντας, «Το μόνο που σεβάστηκες και λαχτάρησες είναι το τέρας που έκρυβες μέσα σου!!! Και το έκρυψες τόσο καλά!!! Ελπίζω η τιμωρία και η Θεία Δίκη να έρθει από τον ίδιο σου τον εαυτό. Τί θα πεις στα βλαστάρια σου αλήθεια, που σε είχαν σαν πρότυπο - πατέρα; Τί θα πεις Νίκο στα δύο ματάκια που θα σε κοιτάξουν όλο νόημα, αλήθεια;».

Ο κατηγορούμενος Νίκος Σειραγάκης αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.
Στα 80 υπολογίζονται τα θύματα του «αρρωστημένου» 47χρονου

Ανατριχιαστικές είναι οι αποκαλύψεις για τη δράση του 47χρονου παιδεραστή στο Ρέθυμνο. Στην απολογία του, ο ίδιος υποστήριξε ότι πράγματι έχει πλησιάσει και ασελγήσει σε ανήλικους μαθητές του, ωστόσο «ήρθαν μαζί μου με τη δική τους συναίνεση», εξήγησε ο ίδιος.

Την ίδια ώρα οι αρχές υποψιάζονται πως ο προπονητής δρούσε τα τελευταία δέκα χρόνια και τουλάχιστον 80 παιδιά είχαν πέσει στα δίχτυα του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Espresso», ο 47χρονος, προκειμένου να πετύχει τους στόχους του κατάφερε να φαντάζει ως θεός στα μάτια τους, ώστε να αποκτήσει την εμπιστοσύνη τους.

Τους παρουσίαζε μια ζωή όλο επιτυχία ως αθλητές του μπάσκετ όσο και στην προσωπική του ζωή, λέγοντας τους ότι θα γίνουν σαν εκείνον, σπουδαίοι άνδρες.

Το τίμημα όμως για τους ανήλικους ήταν να περάσει από μια διαδικασία μύησης όπως ο ίδιος την ονόμαζε. Αν κάποιοι από αυτούς τα κατάφερναν, γίνονταν πιο γρήγορα άνδρες ή «Σπαρτιάτες», όπως χαρακτηριστικά τους αποκαλούσε. Η μύηση περιλάμβανε σκληρές δοκιμασίες, υπακοή στους κανόνες που εκείνος επέβαλλε, αλλά και σεξουαλική επαφή μεταξύ τους.

Εις βάρος του έχει ασκηθεί από τον εισαγγελέα δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατ' εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος και αναμένεται άμεσα να οδηγηθεί στον ανακριτή.

Μ.ΛΑΓΑΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου