Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Πανελλήνια συγκίνηση για την απελπισμένη μητέρα

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο από το δράμα της 42χρονης από την Πολωνία, η οποία μη μπορώντας να ανταπεξέλθει στις οικονομικές δυσκολίες, προσπάθησε να αυτοκτονήσει μαζί με το 2,5 ετών παιδί της, τον μικρό Όσκαρ, στην θαλάσσια περιοχή της Αλικαρνασσού.



Μετά τη δημοσιοποίηση του γεγονότος, δεκάδες συνάνθρωποί μας που έχουν συγκλονιστεί από την υπόθεση προσπαθούν να έρθουν σε επικοινωνία με την απελπισμένη μητέρα για να της εκφράσουν τη συμπαράστασή τους και την επιθυμία να βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούν.

Άμεση ήταν και η ανταπόκριση της εθελοντικής ομάδας της Αρχιεπισκοπής Κρήτης, στελέχη της οποίας βρίσκονται σε 24ωρη βάση στο πλευρό του μικρού Όσκαρ, ο οποίος εξακολουθεί να φιλοξενείται στην παιδιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Η 42χρονη επισκέφθηκε το βράδυ της Πέμπτης το παιδί στην παιδιατρική κλινική. Το αγκάλιασε και το φίλησε συναισθανόμενη την τρέλα που πήγε να κάνει μέσα στην απελπισία της.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Όσκαρ θα παραμείνει στην παιδιατρική του νοσοκομείου μέχρι να υπάρξει κάποια λύση με την μητέρα του.

Πηγή: cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου