Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ;

Ο κ. Βενιζέλος είναι εξόχως απασχολημένος αυτό το διάστημα με τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ, ενώ παράλληλα εκτιμά ότι αυτό που θα του δώσει πόντους είναι οι ρυθμίσεις σε βασικά ζητήματα που αφορούν την οικονομία της χώρας. Γιατί είναι προφανές ότι το εν λόγω πολιτικό στέλεχος ασχολείται με τα μείζονα και όχι αυτά που θεωρεί ελάσσονα. Όπως για παράδειγμα η λειτουργία της αγοράς οπού συνδέεται με τα μικρά καθημερινά όνειρα των κατοίκων της έρμης χώρας.

Είναι θλιβερό το γεγονός ότι διαπληκτίζονται τα υπουργεία μεταξύ τους για μια απλή ρύθμιση σχετικά με την παράταση της απόσυρσης αυτοκινήτων έστω αυτών που δεν ξεπερνούν τα 1.600 κ.ε και ενδιαφέρουν τους πολίτες με χαμηλά εισοδήματα. Αλλά δεν φαίνεται να ενδιαφέρονται και οι υπόλοιποι εταίροι του κυβερνητικού σχήματος. Γιατί ενώ γνωρίζουν ότι το κίνητρο της απόσυρσης λήγει σε δυο μέρες, αδιαφορούν.

Το αστείο είναι ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου κάνει λόγο για πράσινους δακτυλίους, καταδικάζει τα Ι.Χ παλαιότητας και από την άλλη δεν τολμά να κάνει αυτός πρώτος το βήμα.

Γιατί όπως λένε οι συνεργάτες του φοβάται τον Βενιζέλο. Μα αυτό δεν είναι κυβέρνηση, είναι το παραμύθι της «κοκκινοσκουφίτσας» που φοβάται και εν τέλει ουδείς έμαθε τι έπαθε η ίδια από τον σάτυρο λύκο!

Αλλά και η Νέα Δημοκρατία τι κάνει; Πως αντιδρά σε αυτή την περίπτωση; Γιατί άραγε δεν παίρνει θέση;



Π.Ρ
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου