Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Ο ΑΡΗΣ ΡΙΧΝΕΙ ... ΛΕΜΟΝΙ ΣΤΟΝ ΧΑΛΒΑ ...

Προχτές στο γραφείο του Αντώνη Σαμαρά μπήκαν δύο συνεργάτες του και άρχισαν κόκκινη κλωστή… και τέτοια ωραία όπως στα παραμύθια.
-Ξέρεις πρόεδρε ο Άρης…
-Τι ο Άρης; Κάνει πόλεμο;
-Όχι αλλά να έχει παρασύρει και μερικούς ακόμα και ρίχνουνε… λεμόνι στον χαλβά…
-Πλάκα μου κάνετε;
-Όχι, αλλά να θέλει να γίνει αρχηγός. Πήρε τον Κωστή, τον Κυριάκο, τον Μιλτιάδη και τον Ευάγγελο και κάνουνε… μαντρί!
-Τίποτα δεν κάνουν, χλόη είναι η δουλειά να βοσκάνε να περνάει η ώρα…
Η κουβέντα τελείωσε και ο Πρόεδρος έμεινε μόνος για να πάρει τις αποφάσεις του. Και όπως λένε οι δικοί του την νύφη θα την πληρώσει μάλλον ο Ευάγγελος ο οποίος ακούγεται ότι δεν θα τον βάλουν υπoψήφιο στην Β’ Αθήνας που τόσο πολύ ήθελε.
Φυσικά με τους υπολοίπους ακόμα δεν έχει αποφασισθεί τι θα γίνει, αλλά και πως θα τους αντιμετωπίσει ο κ. Σαμαράς. Αυτό που είπε στενός του συνεργάτης πάντως έχει μεγάλη σημασία. «Στις προσεχείς εκλογές είναι πολύ δύσκολη η υπόθεση της αυτοδυναμίας και δεν είναι δυνατόν η Κοινοβουλευτική μας ομάδα να μην είναι συμπαγής και να λέει ο καθένας το δικό του. Θα χρειαστεί συνεπώς μεγάλη προσοχή στην σύνθεση των ψηφοδελτίων και πρόκειται για ένα ζήτημα το οποίο θα επιμεληθεί προσωπικά ο κ. Σαμαράς.»

Συνεπώς από τα λεγόμενα της αξιόπιστης πηγής θα πρέπει να περιμένουμε πολλές εκπλήξεις και εξ’ όσων γνωρίζω αρέσουν πάρα πολύ οι εκπλήξεις στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας!



Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ/Φανούριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου