Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

ΚΑΙΝΕ ΤΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ...

Με κάθε μέσο επιχειρούν να ξεφορτωθούν τα αυτοκίνητά τους πολλοί ιδιοκτήτες αυτοκινήτων μεγάλου κυβισμού, προκειμένου να εισπράξουν τα χρήματα από τις ασφαλιστικές εταιρείες.

Σύμφωνα με τα Νέα, πολλοί ιδιοκτήτες μην μπορώντας πλέον να τα συντηρήσουν -και με δεδομένο πως η αξία μεταπώλησής τους έχει πέσει στο ελάχιστο- προσπαθούν είτε μόνοι τους είτε προσλαμβάνοντας επαγγελματίες κλέφτες να τα ξεφορτωθούν για να εισπράξουν το αντίτιμο των ασφαλιστικών τους συμβολαίων.

«Οι περίεργες υποθέσεις ολικής καταστροφής πολυτελών ΙΧ έχουν υπερδιπλασιαστεί τον τελευταίο χρόνο. Ειδικά από τον Οκτώβριο και ύστερα στην εταιρεία ασχολούμαστε με τουλάχιστον 10 συμβάντα τον μήνα, όταν παλιότερα ήταν ένα, το πολύ δύο, τα ύποπτα. Όσο πλησιάζει η περίοδος που οι ιδιοκτήτες πρέπει να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας αυξάνονται και οι εκούσιες κλοπές» δηλώνει στην εφημερίδα στέλεχος ασφαλιστικής εταιρείας.

Επίσης, έχουν πολλαπλασιαστεί τα περιστατικά με τα πολυτελή αυτοκίνητα που παραδίδονται στις φλόγες και οι εταιρείες έχουν πλέον αναθέσει σε ιδιωτικούς ντετέκτιβ να διερευνούν αν η κλοπή είναι η πραγματική ή έγινε από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη για να εισπράξει την αποζημίωση.

Πριν μερικές ημέρες σε ερημική περιοχή στο Κορωπί βρέθηκε καμένη ολοσχερώς μια Πόρσε Καγιέν. Ο ιδιοκτήτης της είχε καταγγείλει την κλοπή δυο εβδομάδες νωρίτερα, ενώ είχε υποστηρίξει πως οι κλέφτες του πολυτελούς αυτοκίνητου του τον εκβίαζαν πως αν δεν τους πλήρωνε δεν θα το ξανάβλεπε ποτέ.

«Αναθέσαμε την υπόθεση σε ιδιωτικό ντετέκτιβ και αποδείχτηκε μια καλοστημένη επιχείρηση εξαπάτησής μας» αναφέρει στέλεχος ασφαλιστικής εταιρείας.



Πηγή: Τα Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου