Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Η πιο σκληρή υπόθεση παιδεραστίας

Στη χειρότερη υπόθεση που έχει αποκαλυφθεί στα χρονικά της Μεγάλης Βρετανίας, 46χρονος άνδρας ασέλγησε αλλά και προκάλεσε βαρύτατα σωματικά τραύματα σε αγοράκι ενός μηνός.

Το παιδί υπέστη καρδιακή ανακοπή εξαιτίας των βαρύτατων τραυματισμών του, καθώς κάθε πλευρό του ήταν σπασμένο, ενώ επιπλέον έφερε σπασμένο χέρι, σπασμένο κόκαλο στον λαιμό, διάτρηση πνευμόνων και πολλαπλούς μώλωπες. Επίσης, υπάρχουν ενδείξεις σεξουαλικής κακοποίησης και εσωτερικών τραυμάτων, που υποδεικνύουν βιασμό. Το βρέφος δίνει μάχη για τη ζωή του, ενώ ο άνδρας συνελήφθη ως ύποπτος για βιασμό και βαρύτατης σωματικής βλάβης. Μαζί του, προσήχθη μία γυναίκα για ανάκριση. Το παιδί βρίσκεται υπό μηχανική υποστήριξη από χθες το βράδυ.

Πηγή δήλωσε στη Sun: «Είναι θαύμα που είναι ακόμη ζωντανό. Η κατάστασή του είναι ακόμη κρίσιμη και αγνοείται αν θα επιβιώσει». Οι ύποπτοι κρατώνται ακόμη στο αστυνομικό τμήμα του Κεντ, ενώ εκπρόσωπος της αστυνομίας ανέφερε ότι «το βρέφος διακομίστηκε στο νοσοκομείο την Πέμπτη το βράδυ, ενώ η κατάστασή του είναι κρίσιμη αλλά σταθερή. Η αστυνομία ερευνά. Ένας άνδρας και μία γυναίκα έχουν συλληφθεί».

M LAGANA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου